Gameplay

Tillbaka

Vad är Rapporter och hur används de?

Rapporter genereras för ditt konto efter en mängd olika händelser, till exempel efter att en attack träffat en by. Du kommer också att få rapporter om handel, assistanser, staminbjudningar och många andra saker. För att se dina rapporter, klicka på "Rapporter" från toppmenyn. Rapporter sorteras automatiskt i en av följande kategorier:

1. Attacker
  2. Försvar
  3. Assistans
  4. Handla
  5. Blandat
Du kan antingen se alla rapporter eller rapporter per kategori med hjälp av menyn till vänster på skärmen. Ibland behöver du inte vissa rapporter eller så får du för många av dem. I så fall kan du ställa in ett filter. Du hittar det alternativet under Filter i menyn till vänster. När du har aktiverat dessa får du inga fler rapporter förrän du tar bort filtret.

Rapporter raderas automatiskt efter ett tag. Om du vill behålla rapporter permanent måste du arkivera dem. Det här alternativet är endast tillgängligt för premiumkonton.

Attackrapporter:

När du blir attackerad eller attackerar någon kommer din rapport att visas bredvid en färgad prick. Betydelsen för prickarna är:
  1. Green.png Striden orsakade dig inga förluster.
  2. Yellow.png Du vann striden men du led av truppförluster.
  3. Red.png Du förlorade striden.
  4. Red yellow.png Du förlorade striden men sänkte en byggnads nivå.
  5. Blue.png Detta var en spejattack.
När du attackerar kommer det också att visas en av följande ikoner:
  1. Loot no.png Dina trupper plundrade inte resurser till sin fulla kapacitet.
  2. Loot yes.png Dina trupper plundrade så många resurser de kunde bära, och det fanns några rester.