Gameplay

Gameplay

Vissza

Térkép

Alapvető információk


A térkép segítségével tekintheted át a játékot, és itt jelennek meg a legfontosabb információk a környező falukról.

Két elérhető térkép van:

  • A normál térkép, amely egyből elérhető, ha kilépsz ki zoomolsz faludból. Használhatod a kis '-' és '+' jeleket is a navigáláshoz. Ha egy falu fölé viszed az egered, alapvető információkat tudhatsz meg róla. Ha rákattintasz, megmutatja az összes elérhető akciót, amelyet azon a városon végezhetsz, mint pl. a támadás, támogatás, vagy nyersanyag küldés.


  • A világtérképet az alsó menün tudod megnyitni, ha a földgömb ikonra kattintasz. Egy új ablak fog megnyílni és bizonyos információt kell megadni a keresett faluról vagy játékosról. Koordináták szerint is keresni lehet, ezeket beírod és máris megtalálod a falu helyét a térképen. A térkép keresőablakban 10 kedvenc falut menthetsz el, hogy könnyen hozzáférjél a számodra fontos falvakhoz.Provinciák


Minden királyságban számos provincia található. A pontos számuk világonként eltér, ahogyan a méretük is olykor kisebb, olykor nagyobb lehet két különböző világban.
A provinciák határát kis kövek jelzik, amelyek szaggatott vonallal vannak összekötve:Tipp:
 Akár 50%-os harci erő csökkenéssel is támadhatsz olyan provinciában, ahol nincsen templomod. Mindig figyeld a morál értékét, amikor valaki támadni szeretnél.


Minden provinciának van egy ún. támpontja, ami legtöbbször a provincia közepén helyezkedik el.
A támpontok így nézhetnek ki;
Falu típusok


Pontérték
Játékos falu
Barbár falu
0 - 299
300 - 999
1000 - 2999
3000 - 8999
9000 - 10999
Over 11000


Színek személyre szabása


A faluk színeid személyre szabhatod: saját, barbár, klántagok és ellenségek. Menj a beállítások > Játékra:A gombra való kattintással láthatod a beállított színeket:Ha ez nem tetszene,megváltoztathatod. Csak kattints a színekre és a paletta megnyílik, amiből kiválaszthatod a kedvencedet vagy visszaállíthatod az alapbeállítást..A színek a coop azonosítón megmaradnak, azaz ha bejelentkezel a coopod fiókjába, látni fogod az általa kiválaszott színeke. A színek személyre szabása funkció elérhető böngészőben é s az applikáción is.
Nyelv kiválasztása