Gameplay

Gameplay

Vissza

Győzelmi pontok

A Tribal Wars 2 végjátékának egy újabb formáját mutatja be: a győzelmi pontokat! Eddig a végjáték egyszerűbb nem is lehetett volna, de mostantól egy pontosabb funkció fogja jellemezni. Ezáltal a győztes az a klán lesz, aki a legtöbb győzelmi pontot szerzi.

Mik azok a győzelmi pontok?

 Győzelmi pontok segítségével egy könnyebben átlátható végjáték helyzet áll elő.

Hogyan szerezheted győzelmi pontokat?

Minden egyes provinciáért, ahol legalább egy falut birtokolsz, kapsz egy győzelmi pontot. Nem számít, hogy a provincia minden faluját vagy csak egyet birtokolsz, mindegyikért egy pontot kapsz. 

A klánomat mindez hogy érinti? 

Az általad birtokolt győzelmi pontok hozzáadódnak a klánod győzelmi pontjaihoz. A legtöbb győzelmi pontot birtokló klán megnyeri a szervert. Azonban azt ne feledd, hogy minden szerveren más és más a határérték. 

Elveszíthetem a győzelmi pontjaimat?

Csak akkor veszíthetsz győzelmi pontot, ha olyan falut veszítesz el, amelyben eleve csak egy falvad van. Ha több falud van, nem veszítesz egy falu elvesztésével.

Mi történik a győzelmi pontokkal, ha egy másik klán a megyek át? 

A győzelmi pontjaid ugyanúgy “követnek” téged. A legutolsó klánod össz-győzelmi pontjáról a tied levonódik, és az új klánodhoz adódik.

Mi történik, ha kirúgnak a klánból? 

Nem veszíted el a győzelmi pontjaidat így sem. Viszont a klánodnak hiányozni fognak a pontjaid, hiszen azokat “viszed magaddal”.  

Van valami büntetési tétele annak, ha túl gyakran cserélgetek klánt? 

Egyáltalán nincs. Annyiszor mész át, ahányszor csak szeretnél, nem érinti a győzelmi pontjaidat.  

Vásárolhatok/adhatok át/el győzelmi pontokat?  

Nem, semmilyen körülmények között. A győzelmi pontok egy játékos egy világához tartoznak mindenféleképpen, nem lehetséges őket pénzért vagy koronáért megvásárolni. Csak a játék által adott módon szerezhető meg és minden azonosítót “követnek”, ami szerezte őket.

Nyelv kiválasztása