Quests

Quests

Terug

De macht van oorlog

Deel
Naam
Beschrijving
Eisen
Beloningen
1
De juiste berekening
Het is belangrijk om de tegenstander te bestuderen voor het gevecht begint, maar we hebben momenteel geen spionnen in het dorp om ons daarbij te helpen. Daarom moeten we voorzichtig te werk gaan. Je kunt de gevechtsrapporten bekijken om te zien hoe onze eenheden het deden en of we bonussen hebben ontvangen, zoals geloof en geluk.
Vecht minstens 3 keer met 20 voorraden.
250 x Hout
250 x Leem
250 x IJzer
2
Twee wegen
In de kazerne zul je twee categorieën eenheden zien waar je uit kunt kiezen: offensief en defensief. Offensieve eenheden, zoals de bijlvechters, zijn ideaal om andere dorpen aan te vallen en te plunderen. Defensieve eenheden zoals speervechters zijn beter in het verdedigen van ons dorp tegen vijandelijke eenheden.
We hebben meer vrijwilligers nodig voor ons leger, maar als je de informatie bekijkt voor de eenheden zul je zien dat er verschillende grondstoffen voor nodig zijn. De speervechters gebruiken bijvoorbeeld maar 1 voorraad, de lichte cavalerie 4. Laten we eens eenheden rekruteren voor 20 voorraden.
Voltooi eenheden rekrutering voor minstens 20 voorraden
Medicus
3
Dokter !
Hallo, bevelhebber. Met medici in het leger kunnen we het aantal doden tijdens aanvallen op vijandelijke steden verminderen. Neem een medicus mee tijdens de volgende aanval, zodat de troepen gezond blijven en aan meer gevechten kunnen deelnemen.
Vecht minstens 1 keer met 1 Medicus 20 voorraden
2 x Medici
Selecteer taal