Quests

Quests

Terug

De manier van verdediging

Deel
Naam
Beschrijving
Eisen
Beloningen
1
Zwaard en schild
Speervechters zijn leuk en aardig, maar je hebt meer nodig om een oorlog te winnen. We moeten onze kazerne uitbreiden om onze militaire opleiding te upgraden. Dan kun je eindelijk zwaardvechters rekruteren.
Behaal niveau 3 voor je Kazerne
10 Zwaardvechters
2
Verdedigers
Het is belangrijk om uit te vinden welke eenheden effectief werken tegen anderen. Speervechters zijn goed tegen cavalerie, zwaardvechters schakelen makkelijk infanterie uit en boogschutters zijn erg effectief tegen andere boogschutters. Gepantserde Cavaleristen zijn erg duur, maar vormen de elite van de verdediging omdat ze geen zwakke plekken hebben.
Ik heb de sterke en zwakke punten van onze eenheden beschreven in mijn rapporten, als je dit verder wilt bestuderen. Nu de verbouwing van de kazerne is voltooid, kunnen we onze dorpelingen opleiden tot zwaardvechters.
Rekruteer 10 Zwaardvechter
10 Boogschutters
3
Ondersteuning !
Als we eenmaal bondgenoten hebben gevonden in de provincie kunnen we ze ondersteuning sturen. Dan sturen we onze eenheden erop uit om het andere dorp te helpen verdedigen totdat jij of je bondgenoot ze het bevel geeft terug te keren.
Ondersteuning sturen kan een teken van vriendschap zijn tussen twee naburige dorpen en kan de vrede helpen bewaren. Maar let op: sommige van deze buren wachten tot je even niet oplet en vallen je dan in de rug aan.
Ondersteun 1 dorp met minstens 1 Speervechter
2 x tactici
4
Tactiek
Met een tactische officier in het leger kunnen de eenheden zich veel sneller verplaatsen. Door ons sneller te verplaatsen, kunnen we de vijand verrassen en aanvallen voordat hun verdediging klaar is.
Ondersteun 1 dorp met minstens
1 Zwaardvechter
1 Tacticus
2 x tactici
Selecteer taal