Quests

Quests

Terug

Marktmeester

Deel
Naam
Beschrijving
Eisen
Beloningen
1
Een groter en beter paleis
Zoals u weet, mijn Luik, is uw hoofdkwartier meer dan alleen een prachtige plek om te wonen, maar een bloeiend commandocentrum om uw mensen orders te geven. Om onze stadsplannen uit te breiden, moeten we echter een betere bureaucratie opbouwen om al het papierwerk af te handelen. Ik vertrouw erop dat uw leenheer in staat zal zijn afstand te doen van de noordvleugel?
Bereik gebouwniveau 6 voor het hoofdkwartier
1,500 x Hout
1,500 x Leem
1,500 x Ijzer
2
Het draait allemaal om het bedrijf
Handel is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven voor de gewone dorpeling. Uw mensen werken hard aan mijnbouw, houtkap en graafwerk, maar handelaren kunnen ons toestaan onze overvoorraad te ruilen voor schaarse middelen. Als we in de markt investeren, kunnen we meer handelaren aantrekken en hen in staat stellen hun bedrijf uit te breiden om de hoeveelheid middelen die we kunnen verhandelen te vergroten.
Bereik gebouwniveau 1 voor de markt
600 x hout
600 xLeem
600 x ijzer
3
Afspraak of geen afspraak
Nu we de markt hebben, kunnen we een aanbieding maken met de handelaar. Ze nemen dan onze middelen en ruilen ze in een andere stad. Daarna levert hij ons de resource die we specifiek wilden. Wees voorzichtig met wie je handelt, mijn Luik, want we willen de vijand niet helpen.
Maak één marktaanbieding
Bouw kostenverlaging
4
An offer you cannot refuse
Net zoals we aanbiedingen kunnen maken voor de handelaar om te verkopen in naburige steden, zal de handelaar in onze stad aanbiedingen van onze buren hebben. Controleer regelmatig de markt om te zien of de handelaar goederen heeft die u nodig heeft.
Accepteer één marktaanbod
Directe handel
Selecteer taal