Quests

Quests

Terug

Spionage

Deel
Naam
Beschrijving
Eisen
Beloningen
1
De weg naar taverne
We moeten de infrastructuur van je dorp verbeteren zodat we een taverne kunnen bouwen. Een Taverne verbetert niet alleen het geluk maar geeft je ook mogelijkheden voor spionage.
Behaal niveau 8 voor je Hoofdgebouw
2.000 x Hout
2.000 x Leem
2.000 x IJzer
2
De Taverne
Een taverne is een mooie plek om bewoners te laten relazen en uitrusten, maar er is nog een andere functie. Maak kennis met de Meester van Spionage en maak gebruik van zijn diensten.
Behaal niveau 1 voor je Taverne
500 x Hout
500 x Leem
500 x IJzer
3
Spionnen & beveiliging
Hoogheid, ik wil mijn diensten naar U uitbreiden door toegang te geven tot mijn spionagenetwerk. Sta mij toe om bewoners op te leiden tot spionnen en zie de waarden in.
Leid één spion op.
Bouwkostenverlaging
4
Geheime missie
Nu spionnen zijn opgeleid moeten we hun capaciteiten testen. Stuur er een aantal naar een vijandig dorp om cruciale informatie te weten te komen over de gebouwen of eenheden van dat dorp. Mocht de vijand geen spionnen hebben, heeft hij geen schijn van kans en kom jij veel te weten.
Ga 1 keer op verkenning uit
Technologie vrijspelen
5
Countermeasures
Enige wat beter is dan vijandige spionnen te elimineren, is door ze te misleiden. We kunnen onze gebouwen camoufleren door ze meer of minder interessant te laten lijken. Ik kan dummies op de muur plaatsen om ze te laten lijken dat we meer verdedigingstroepen hebben. Ik kan troepen van plaats laten veranderen en speervechters op bijlvechters laten lijken en andersom. Ik kan ook een overeenkomst opstellen. Mijn spionnen kunnen ervoor zorgen dat de vijand informatie geeft over hun thuisbasis.
Activeer 1 countermeasure
2 x buitmeesters
Selecteer taal