Quests

Quests

Terug

Blauw Bloed

Deel
Naam
Beschrijving
Eisen
Beloningen
1
Ondersteuning kolommen
Nu ons hoofdkantoor een extra ruimte krijgt voor de edelen, moedigen we vooruitgang en uitbreiding aan. Ik heb plannen gemaakt voor een Academie, hiermee kunnen we munten slaan en onze edelen naar andere dorpen sturen om hen te vertellen over je grote bekwaamheid.
Bereik gebouwniveau 20 voor het hoofdkwartier
Bouw kostenverlaging
2
De Academie
Krotten en hutten zijn prima voor het gewone volk, maar heren en dames hebben meer nodig. De Academie kan voorzien in voldoende onderkomen voor mensen van adellijk bloed, terwijl ze ons ook de mogelijkheid geeft om onze eigen munteenheid te creëren.
Bereik gebouwniveau 1 voor de Academie
10,000 x  Hout
10,000 x Leem
10,000 x Ijzer
3
Munt een munt
Deze munten, bedrukt met het grote gezicht van uw Genade, zullen binnenkort door de hele provincie circuleren. We moeten ze gaan produceren en de edelen overtuigen om ze in hun onderhandelingen te gebruiken. Nu we het prototype hebben, kan elk dorp dat je bezit deze munten slaan en binnenkort zullen we een bloeiende economie hebben.
Munt een munt
10,000 x  Hout
10,000 x Leem
10,000 x Ijzer
4
De edelman Sta me toe om je bij je volgende aanval op een vijandelijk dorp te vergezellen. Ik zal het gewone volk naar uw zaak leiden. Er zullen rellen zijn in de straten, die uitroepen dat jij de ware leider van deze landen bent. Ze zullen afstand doen van hun heren en voor u buigen, uwe Genade.
Heb een edelman
2 x bedrieger

Selecteer taal