Gameplay

Gameplay

Naspäť

Inventár

Čo je to inventár?

Inventár je miesto, kde si môžeš ukladať položky a odmeny, ktoré si získal z úloh alebo, ktoré boli zakúpené v obchode.
Keď získaš položku z úlohy alebo si ju zakúpiš z obchodu, bude automaticky umiestnená do tvojho inventára. Potom ju môžeš použiť, kedykoľvek budeš chcieť. Položky v inventári nemajú čas vypršania ich platnosti (okrem voľných výstrelov získaných z Gwendolininej hry, ktoré zmiznú po skončení hernej udalosti).
Vo svojom inventári môžeš nájsť ďalej aj všetky nevyužité suroviny získané z úloh a zo surovinových balíkov z náleziska surovín. O takej položke ťa bude informovať vyskakovacia správa. Nemusíš sa však báť, aj keď ju nepoužiješ okamžite, nestratíš ju. Položka ostane v inventári, až dokým sa rozhodneš ju použiť.
Dostať do inventára sa môžeš cez ikonku Inventár, ktorú nájdeš v spodnej lište. Je označená v obrázku nižšie.




Použitie inventára


Vo svojom inventári môžeš nájsť všetky položky, ktoré si si zakúpil, získal z úloh či z denného prihlasovacieho bonus alebo ako odmenu z náleziska surovín. Ak budeš mať nové položky, uvidíš malé číslo na vrchu ikony v spodnej lište. Keď otvoríš inventár, nové položky budú označené zeleným rámikom a výkričníkom.
Môžu sa tu nachádzať rôzne druhy položiek, ktoré majú rozličné možnosti použitia. Každá položka má číslo v jej pravom hornom rohu, ktoré naznačuje, koľko ich vlastníš. Pri výbere položky, táto informácia bude zobrazená na pravej strane okna inventára.
V pravej hornej časti okna je možnosť filtrovania, ktorá kategorizuje položky podľa skupín. Stlačením šípky sa zobrazí rozbaľovacie menu, kde si môžeš vybrať z preddefinovaného výberu položiek, ktoré chceš zobraziť:



V súčasnosti si môžeš vybrať jednu z týchto kategórií:
  • Suroviny
  • Jednotky
  • Mince
  • Balíčky
  • Položky s účinkami
  • Dôstojníci
  • Udalosti
  • Ostatné
Ak sa položka dá priamo použiť z okna inventára, objaví sa tlačidlo:  .
Pod tlačidlom nájdeš popis a informácie o položke.
Ak vlastníš viac položiek, po stlačení tlačidla na použitie sa zobrazí nové okno, ktoré ti umožní nastaviť, koľko daných položiek chceš použiť na jedenkrát.



Ak sa položka nedá priamo použiť z okna inventára, tlačidlo bude nahradené nasledujúcou správou: Nedá sa použiť v inventári!

Výber jazyka