Τεχνικά Ζητήματα

Τεχνικά Ζητήματα

Πίσω

Το παιχνίδι φαίνεται ότι έκανε επανεκκίνηση και έχασα όλη μου την πρόοδο. Πώς μπορώ να επαναφέρω το παλιό μου παιχνίδι;

Ποτέ δε γίνεται διαγραφή ή επαναφορά ενός λογαριασμού εκτός κι αν ο λογαριασμός είναι ανενεργός για τουλάχιστον 30 ημέρες. Όμως, κάποιες φορές φαίνεται ότι κάποιος λογαριασμός έχει μηδενιστεί, πράγμα που μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους:


  • Όταν πληκτρολογείτε www.elvernar.com/ στη μπάρα διευθύνσεων του περιηγητή σας, αυτόματα ανακατευθύνεστε στο server που αντιστοιχεί στην τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε βάσει της IP σας. Όταν μπαίνετε στην οθόνη σύνδεσης, στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης μπορείτε να δείτε μια μικρή σημαία, η οποία δηλώνει το server τον οποίο επισκέπτεστε. Ορισμένες γλώσσες έχουν περισσότερους από έναν servers (πχ ο αγγλικός ή ο γερμανικός), οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό server επιλέγοντας την ελληνική σημαία.
  • Ένας άλλος λόγος είναι το ότι ήσασταν ανενεργός. Εάν δεν έχετε μπει στο Elvenar για διάστημα μεγαλύτερο των 30 ημερών, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί από τον κόσμο που παίζετε.
  • Τέλος, το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί εάν αγοράσετε μια νέα συσκευή ή εάν αφαιρέσετε κατά λάθος τις πληροφορίες της εφαρμογής από τη μνήμη της συσκευής σας.
  • Αρκετές φορές, συμβαίνει να έχετε εγγραφεί με ένα nickname και στη συνέχεια, αντί να πατήσετε στο πεδίο "Σύνδεσης", να κάνετε εγγραφή με ένα παρόμοιο Nickname. Προφανώς στο νέο λογαριασμό η πρόοδος θα είναι μηδαμινή.

Η Ομάδα Υποστήριξής μας θα μπορέσει να σας εξυπηρετήσει. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του Κέντρου Υποστήριξης.

Επιλογή γλώσσας