Τεχνικά Ζητήματα

Τεχνικά Ζητήματα

Πίσω

Δεν μπορώ να φορτώσω το παιχνίδι ή το παιχνίδι κολλάει. Τι μπορώ να κάνω;

Το παιχνίδι μας χρειάζεται μια ευσταθή σύνδεση στο διαδίκτυο για να παίξει και έχει αναπτυχθεί με ενημερωμένα συστήματα, εκδόσεις περιηγητών και οδηγούς για κάρτες βίντεο και λαμβάνοντας υπ' όψη άλλα εξαρτήματα του υπολογιστή σας. Επίσης απαιτεί να είναι ενεργοποιημένη η επιτάχυνση υλικού στον περιηγητή της επιλογής σας. Ενώ είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στους περισσότερους περιηγητές, δεν είναι σε όλους και μπορεί να έχει απενεργοποιηθεί είτε από τον χρήστη ή από τον ίδιο τον περιηγητή.

Google Chrome version 86
Βρήκαμε ότι οι παίκτες που αναβαθμίζουν τον περιηγητή τους Google Chrome στην έκδοση 86, ή άλλο περιηγητή Chromium-based (όπως Edge, Opera και άλλους), μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα παίζοντας το παιχνίδι μας, κάνοντας το να είναι είναι πολύ αργό στο να φορτώσει ή να μη μπορεί να φορτώσει καθόλου. Αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις, προκαλείται από την απενεργοποίηση της επιτάχυνσης υλικούς από την αναβάθμιση του  Google Chrome  στην έκδοση 86. Μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και πάλι χειροκίνητα και τις περισσότερες περιπτώσεις θα σας επιτρέψει να παίξετε και πάλι το παιχνίδι.

Για να ενεργοποιήσετε και πάλι την επιτάχυνση υλικού στον Google Chrome, απλά ανοίξτε τις επιλογές του πατώντας στις τρεις κάθετες τελείες στην επάνω δεξιά πλευρά του περιηγητή.
Από εκεί, επιλέξτε "Ρυθμίσεις". Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε απευθείας τη σελίδα  "chrome://settings" .

Μέσα στις ρυθμίσεις, είτε χρησιμοποιείστε τη μπάρα αναζήτησης στο πάνω μέρος για να αναζητήσετε "επιτάχυνση υλικού" (hardware acceleration)", ή στο μονού στην αριστερή πλευρά, πατήστε "Σύνθετες", κι έπειτα "Σύστημα".

Τώρα μπορείτε να δείτε μία ρύθμιση που ονομάζετε "Χρήση της επιτάχυνσης υλικού όταν είναι διαθέσιμη". Για να την ενεργοποιήσετε, πατήστε το διακόπτη για να πάει στη δεξιά πλευρά. Ο Google Chrome θα ζητήσει να κάνει επανεκκίνηση, για να τεθούν σε ισχύ οι αλλαγές. Παρακαλούμε να το κάνετε.Οι ρυθμίσεις σε άλλους περιηγητές μπορεί να είναι διαφορετικές, αλλά η ονομασία της επιλογής θα περιλαμβάνει πάντα τις λέξεις "Επιτάχυνση Υλικού". Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε πως να ελέγξετε αυτές τις ρυθμίσεις στον περιηγητή της επιλογής σας, παρακαλούμε ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή ή στη βοήθεια του περιηγητή, που συχνά βρίσκεται στις ρυθμίσεις του.

Όταν γίνει επανεκκίνηση του περιηγητή, θα μπορείτε να έχετε και πάλι πρόσβαση στο παιχνίδι. Αν ακόμα δε μπορείτε να παίζετε, πολύ πιθανό να υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας, που πολύ πιθανό να προέρχεται από drivers παλιάς έκδοσης για το σύστημα σας, ειδικά της κάρτας γραφικών. Ειδικά με την έκδοση 86 του Google Chrome, έχει αναγνωριστεί μια ασυμβατότητα με AMD κάρτες γραφικών που χρησιμοποιούν drivers της AMD με αριθμούς εκδόσεων 8.17.10* ή παλαιότερους,μετά την παύση της υποστήριξης τους από το Chromium. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνιστούμε τη λήψη των πιο πρόσφατων drivers από τον κατασκευαστή της κάρτας γραφικών σας. Οι πιο συνηθισμένοι που χρησιμοποιούνται είναι  AMD, Nvidia, and Intel.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τη συμβατότητα του Chrome και των καρτών γραφικών της ΑΜD, παρακαλούμε επισκεφθείτε τα forums μας(US, EN/International, Beta).

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να παίξετε το παιχνίδι από διαφορετικό περιηγητή της επιλογής σας (π.χ. Mozilla Firefox, ο οποίος δεν είναι Chromium-based), ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Υποστήριξης πατώντας το πράσινο κουμπί "Επικοινωνήστε μαζί μας" στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε!