Pata

Pata: Mitä ovat padan esineet & missä voin käyttää niitä?

Jotta taikajuoman valmistaminen onnistuisi, on otettava huomioon useita asioita:

Ainesosat - Nämä liittyvät vain pataan. Voit valita kaksitoista erilaista ainesosaa, joista kahdeksan voidaan ostaa noitapisteillä ja neljä timanteilla. Ne ainesosat, jotka ovat saatavilla timanteilla tai noitapisteillä, vaihtuvat joka viikko. Jokaiseen ainesosaan liittyy erilainen vaikutus; jos ostat yhden ainesosan noitapisteillä, sen hinta nousee. Jos kuitenkin ostat niitä timanteilla, niiden hinta on aina sama.

Noitapisteet - Niitä käytetään ainesosien ostamiseen ja juomien vaikutusten parantamiseen (opiskeluvaiheessa). Joka sunnuntai saat noitapisteitä oman tutkimustasosi perusteella, ja menetät käyttämättömät noitapisteet lauantaina.
Ne heijastavat noidan kokemusta, joka kasvaa jokaisen avatun teknologian myötä.


Palkintopokaalit - Pokaalipokaaleja käytetään taikajuoman juomiseen ja sen vaikutusten käynnistämiseen. Joka viikko saat vähintään 1 pokaalin, ja jos osallistut turnajaisiin, voit saada enintään 4 pokaalia.

Tutkimusdiplomit - Saat tutkimusdiplomeja, kun olet tutkinut kaikki luvun teknologiat. Mitä enemmän tutkimusdiplomeja olet kerännyt, sitä enemmän mahdollisia vaikutuksia voit käyttää. Mitä pidemmälle olet edennyt pelissä, sitä tehokkaampia taikajuomasi voivat olla!
Loitsun osaset - Loitsun osasilla voit parantaa kriittistä todennäköisyyttäsi, joka on mahdollisuus tehostaa käynnistettyä vaikutusta.
Valitse kieli