Pata

Pata: Miten pata toimii?

Pata on jaettu kolmeen eri vaiheeseen:
 Valmistautuminen

Tämä on hetki, jolloin mitään ei oikeastaan tapahdu. Noita kerää ainesosia taikajuomaa varten, joten pata ei ole käytettävissä. Näet noidan jättämän viestin, jossa kehotetaan palaamaan myöhemmin! Vasemmassa yläkulmassa on tieto siitä, kuinka paljon aikaa on jäljellä siihen, että noita palaa ainesosien kanssa (lauantaina klo 00.00 ja sunnuntaina klo 00.00 välisenä aikana pata ei ole käytettävissä).

• Keittäminen
 Tämä on se hetki, jota olet odottanut, sillä on aika keittää voimakkaan taikajuoman! Klikkaa "Lisää ainesosia" päästäksesi alkuun! (Käytettävissä sunnuntaista klo 00.00 lauantaihin klo 00.00).
Voit yhdistää enintään 25 ainesosaa yhdeksi juomaksi. Voit sekoittaa mitä tahansa ainesosaa, joko timanteilla tai noitapisteillä. Voit myös käyttää samaa ainesosaa useita kertoja saadaksesi parhaan mahdollisen juomavaikutuksen! Taikajuomallasi on erilaisia vaikutuksia riippuen siitä, mitä ainesosia valitset ja missä järjestyksessä!

Loitsun osasilla on myös erittäin tärkeä rooli taikajuomassasi, jos haluat saada aikaan jonkin kriittisen vaikutuksen. Loitsun osasia voidaan lisätä 1000 yksikön välein, tai halutessasi voit käyttää timantteja, joita voidaan lisätä 25 yksikön välein samaa vaikutusprosenttia varten.Kun palkintopokaalisi loppuvat, taikajuoma on myös valmis ja siirryt padan viimeiseen vaiheeseen, opiskeluun!

• Opiskelu
Opiskeluvaiheessa voit parantaa suosikkivaikutuksiasi! Tämä vaihe on käytettävissä sunnuntain klo 00:00 ja lauantain klo 00:00 välisenä aikana heti, kun olet keittänyt juomasi!

Vasemmassa yläkulmassa näkyy jäljellä oleva aika (jos padan valmistumiseen on alle 24 tuntia, aika näkyy punaisena). Aloita painamalla "Paranna vaikutus" -painiketta.
Kun olet painanut "Paranna vaikutus" -painiketta, voit ruveta käyttämään noitapisteitä, joita et ole käyttänyt keittämisvaiheessa.
Kaikissa vaikutuksissa on 100 parannustasoa! Kun parannat tehostetta, sen hyöty käytetään ensi viikolla, jos saat palkintopokaalit aktivoitua uudelleen! Jos et onnistu, älä pelkää; parannuksen edistyminen ei katoa; tämä tarkoittaa, että seuraavalla viikolla vaikutukset ovat samalla tasolla kuin jätit ne!