Pata

Pata: Mitä ovat taikajuomatulokset?

Kun klikkaat "Pohjanmaan kautta!", noita ilmoittaa sinulle taikajuomatuloksesi, ovatko palkintopokaalisi lauenneet ja mitkä ovat kaupunkisi tuotantojen vaikutukset!

Jos sinulla on enemmän palkintopokaaleja, sinun on juotava lisää taikajuomaa, jotta sinulla on mahdollisuus saada aikaan lisää vaikutuksia; oikeassa yläkulmassa on tieto siitä, kuinka monta palkintopokaalia sinulla on jäljellä!

Joskus sama vaikutus voi toistua, jolloin sinun on valittava, haluatko säilyttää vanhan vai valita uuden. Uusi voi joko olla parempi tai ei; valinta on aina sinun! Vain yksi samantyyppinen vaikutus voi olla samanaikaisesti aktiivinen kaupungissasi!

Jos palkintopokaali ei käynnistä taikajuomavaikutusta, jossa olet käyttänyt loitsun osasia, osa käytetyistä osasista palautetaan sinulle! Näet tämän tiedon taikajuoman tulosikkunassa, ja samalla ilmoitetun määrän loitsun osasia palautetaan.