Tekniset ongelmat

Tekniset ongelmat

Takaisin

Peli starttaa itsekseen - menetin kaiken tähän astisen saavuttamani. Miten saan vanhan pelitilini takaisin?

Pelitiliä ei koskaan nollata tai poisteta jos se ei ole ollut epäaktiivinen 30 päivän ajan. Mutta, joskus tili näyttää nollaantuneelta, ja se voi johtua useista syistä:

  • Näppäillessäsi URL:n www.elvenar.com/ selaimeen sinut ohjataan automaattisesti sivustoon sijaintimaasi mukaisesti. Kun siirryt kirjautumissivulle, näet sivun yläosassa  pienen lipun. Tämä osoittaa palvelinta, jossa vierailet. Joillakin kielillä on useampia palvelimia (esim. US, kansainvälinen, sekä Beta (ZZ) palvelimet ovat kaikki englanninkielisiä), joten tarkasta, että olet oikeassa paikassa tai valitse listasta oikea lipun kuva.
  • Joissakin kieliversioissa on enemmän kuin yksi pelimaailma (esim. Arendyll ja Winyandor). Tarkista että olet kirjautunut oikeaan pelimaailmaan.
  • Toinen syy saattaa olla ettei pelitiliä ole käytetty. Jos et ole pelannut viimeisen 30 päivän aikana, pelitilisi on ehkä poistettu pelimaailmasta. 

Tukitiimimme auttaa sinua jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa itse. Ota mehin yhteyttä! Klikkaa vain 'Ota yhteyttä'-painiketta sivun oikeassa yläkulmassa, jotta voit luoda viestin ja lähetä se meille. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.  

Valitse kieli