Technische problemen

Terug

Bij het inloggen krijg ik de foutmelding: "Context 3D niet beschikbaar"- Wat kan ik doen?

Elvenar maakt gebruik van de hardware graphics acceleration in Flash. Flash werkt over het algemeen hetzelfde in alle browsers, maar je zou een foutmelding als deze kunnen krijgen:

In het merendeel van de gevallen gebeurt dit in Mozilla Firefox (64bit) in Windows. In dit geval adviseren we je een andere browser te gebruiken, zoals Google Chrome. Deze browser gebruikt zijn eigen ingebouwde Flash speler en geeft dit probleem niet.