Antikvitetshandleren: Hvordan sælger jeg mine ting?

Vælg uønskede varer fra dit lager og tilbyd dem til antikvitetshandleren i bytte for handelsmønter, som du kan bruge i hans butik. Mere værdifulde genstande giver dig også en chance for at tjene sjældne og eftertragtede ædelstene. Du kan øge dit udbytte ved at tage mere tid til byttehandel med forhandleren eller acceptere et lavere udbyttefor hurtigt at tjene dine handelsmønter og ædelstene! Vælg mellem 2, 8 eller 24 timer for at bytte dine varer. Du kan også øge dit udbytte fra forhandlingen med diamanter!

Handelmønter er en valuta, du kan tjene på at bytte varer i antikvitetshandleren. Disse mønter kan derefter bruges til at købe fra hans butik eller endda byde på en af hans eksklusive auktioner! Handelmønter kan købes for diamanter.
Ædelsten er en valuta, du kan tjene på at bytte mere værdifulde og sjældne genstande i Antikvitetshandleren. Ædelsten kan derefter bruges til at købe i hans butik. Ædelsten kan ikke bruges i auktionerne og kan heller ikke købes til diamanter.
For at starte en byttehandel skal du klikke på antikvitetshandlerens telt og derefter klikke på håndikonet til højre på skærmen.
Klik på plustegnet øverst for at vælge den genstand, du vil bytte. Flere pladser kan låses op ved at udføre byttehandler, hvilket betyder, at jo mere du bruger funktionen, desto mere effektive kan dine byttehandler være!

Når du har valgt den genstand du vil bytte, skal du vælge den forhandlingstimer, du vil bruge, og derefter klikke på byttehandel. Den anslåede værdi af forhandlingen i handelsmønter og ædelstene kan ses i højre side af vinduet, før du starter bytteprocessen. Når du starter bytteprocessen, fjernes dine varer fra din beholdning. Hvis du skifter mening, kan du klikke på Annuller op til det tidspunkt, timeren løber ud! Hvis du gør det, returneres varerne til dit lager, så bare rolig, du mister ikke noget (undtagen tid), hvis du skifter mening. Hvis du vil fremskynde processen, kan du øjeblikkeligt gennemføre forhandlingenved hjælp af diamanter!

Når en forhandlings-timer kører, vises en timer over antikvitetshandleren i din by, hvilket hjælper dig med at holde øje med dens fremskridt! Når forhandlingssprocessen er færdig, skal du klikke på indsamlingsknappen for at modtage dine handelsmønter og ædelstene!

Til sidst vil du bemærke i dit lager, for alle tilgængelige genstande, der kan byttes, vil slet-knappen blive erstattet med en knap, der direkte fører dig til Antikvitetshandleren. Dette skal sikre dig, at du ikke ved et uheld sletter de værdifulde ting, du kan bytte. Naturligvis eksisterer slet-knappen stadig for emner, der ikke kan byttes via Antikvitetshandleren, såsom Forge Points-pakker eller fragmenter!