Ntikvitetshandler

Tilbage

Antikvitetshandleren: Hvordan bruger jeg Auktionerne?

Antikvitetshandleren giver dig også muligheden for at vinde nogle spændende og eksklusive varer ved at byde på hans auktion. Bud kan kun ske med handelsmønter, og du byder på andre spillere! Hvis du bliver overbudt, vil dine handelsmønter blive returneret til dit lager for dig så du kan bruge dem på et andet bud eller andre varer, hvis du beslutter, at prisen er for høj. Spilleren med det højeste bud når auktionen slutter, vinder varen. Hvis du byder inden for de sidste 30 sekunder af en auktion, nulstilles timeren til 30 sekunder, hvilket giver andre mulighed for at give et bedre tilbud, så sørg for at holde dig til indtil det sidste sekund, hvis du vil sikre at du er vinderen!