Antikvitetshandleren: Hvordan bruger jeg butikken?

Klik på antikvitetshandlerbygningen i udkanten af din by for at se, hvad han har at tilbyde. Nogle varer kan købes med blot handelsmønter, mens flere værdifulde genstande også kræver ædelstene. Ser du ikke noget, du kan lide? Butikkens udvalg opdateres regelmæssigt, så sørg for at tjekke tilbage, og gå ikke glip af dine favoritter. Hvis du søger efter noget specifikt, kan du også opdatere butikkens udvalg  med det samme med diamanter.