Antikvitetshandleren: Hvad er det?

Formålet med Antikvitetshandleren er at hjælpe spillere med at bruge genstande på deres lager, der forlængst er dækket af fortidens støv! Antikvitetshandleren elsker at samle artefakter fra Forges historie og betaler flot for de sjældneste fund!

Ligesom Vennernes Kro vil Antikvitetshandleren vises i din by som en ruin, hvis du ikke har låst den op. Når du har forsket "Økonomi" fra den tidlige middelalder i teknologi træett, får du adgang til denne funktion. Når den er låst op, vil du se Antikvitetshandlen i udkanten af din by, lige ved siden af din vennernes krosom en samling af telte, som huser antikvitetshandleren og hans auktionshus. Klik på Antikvitetshandleren for at åbne for auktionshusets spændende verden!