Antikvitetshandleren: Hvordan får jeg flere handelsmønter og ædelstene?

Hvis du ser noget, du virkelig ønsker, men du ikke har nok handelsmønter, kan du købe yderligere handelsmønter for diamanter. Åbn antikvitetshandleren fra din by, og klik på + -skiltet ved siden af dit beløb for handelmønter for at købe mere.

Ædelsten kan dog kun optjenes ved at skille sig af med dine sjældne lagervarer og kan ikke købes til diamanter.