Ntikvitetshandler

Tilbage

Antikvitetshandleren: Hvordan låser jeg op for flere forhandlingspladser?

Når du låser op for antikvitetshandleren, starter du med 1 forhandlingssplads. For at låse efterfølgende pladser op, skal du fortsætte med at bruge antikvitetshandleren til at bytte uønskede ting fra din lagerbeholdninger. For eksempel låser du din anden plads op efter at have afsluttet 10 byttehander af ting ved hjælp af forhandleren. Du kan i alt låse op for fem forhandlingspladser.