Diamanten, Pakketten & Bundels

Diamanten, Pakketten & Bundels

Terug

Apple iOS - Ik heb een product gekocht maar niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Het spijt ons dat je problemen hebt met jouw aankoop. Het kan soms gebeuren dat je niet ontvangt wat je hebt gekocht wanneer je via de app een aankoop doet. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door een verbroken of instabiele internetverbinding van jouw mobiele apparaat tijdens het betaalproces. Geen zorgen, we zullen je kunnen helpen om te ontvangen wat je hebt gekocht.

Wanneer je diamanten hebt gekocht, of een bundel of een andere in-app aankoop hebt gedaan in Forge of Empires maar het niet hebt ontvangen, zijn er een paar stappen die je zelf kan proberen:
  1. Open de in-game winkel opnieuw; soms ontvang je dan alsnog de aankoop.
  2. Als dit het probleem niet oplost, sluit de app dan af en start het opnieuw op.

Zo sluit je Forge of Empires op iOS 7 of hoger:
  1. Klik tweemaal op de 'home' knop. Je zal kleine voorbeelden zien van jouw recent gebruikte apps.
  2. Veeg naar rechts om de app te vinden die je wil sluiten
  3. Veeg naar boven op de preview van de app om deze te sluiten.

Indien het herstarten van Forge of Empires niet heeft geholpen, contacteer dan ons supportteam. Je kan dat doen door naar de instellingen in het spel te gaan. Klik daar op de supportknop of klik op de knop onderaan dit artikel. Lever bij het aanmaken van een supportaanvraag ook de factuur van iTunes. De factuur ziet er zo uit:


Hoe je jouw iTunes aankoopgeschiedenis kan terugvinden lees je hier.

Let op: Als de aankoop nog de status 'In behandeling' heeft, kunnen we je nog niet helpen en zal je moeten wachten tot Apple de aankoop heeft verwerkt.

Elke transactie van Forge of Empires gaat via iTunes, je zal dus iTunes direct moeten contacteren bij herhalende problemen, zoals geweigerde betalingen of een ongeldig account, bij het maken van een in-app aankoop.

Klik hier voor meer informatie.

Selecteer taal