Jag har glömt mitt användarnamn. Hur gör jag?

Om du vet vilken e-postadress du har kopplat till ditt konto, kan du logga in med det och ditt lösenord:

Efter att du har loggat in kan du öppna din profil och se vilket användarnamn du har.

Jag har glömt både  användarnamn och e-postadress, och jag kan inte komma åt mitt konto längre.

Vänligen kontakta Forge of Empires Support så du kan få hjälp med detta.

När du kontaktar dem, vänligen ange så mycket som möjligt av följande information:

• Ditt spelarnamn (eller delar av det) t.ex. Agata ... den modiga
  • Vilken/vilka världar du spelar i
  • Namnet på ditt imperium
  • Namnet på dina imperiemedlemmar eller vänner