Jag har glömt mitt lösenord. Vad gör jag?

Om du glömt ditt lösenord kan du alltid återställa det via inloggningssidan eller: använd "Har du glömt ditt lösenord?"-länken. Du bör se ett av dessa alternativ:

ELLER

Ett fönster öppnas där du ska ange antingen din e-postadress eller ditt användarnamn i spelet:

Systemet kommer då automatiskt att skicka dig ett e-postmeddelande med ytterligare instruktioner för att återställa ditt lösenord. Kontrollera även din skräppostmapp om du inte fått något e-postmeddelande.

Om du brukar logga in via Facebook eller fortfarande har ett gästkonto kan det vara så att du har en e-postadress skapad av systemet och kan därför inte kan återställa ditt lösenord. Kontakta i så fall vår support.

De kommer att byta ut den automatiskt skapade e-postadressen på ditt konto till din riktiga e-post (som du har gett oss), så att du kan återställa ditt lösenord enligt ovan.

När du kontaktar dem, vänligen inkludera också så mycket som möjligt av följande information:

(Vi behöver denna information för att verifiera att du är ägaren till kontot)

• Ditt användarnamn
  • Ditt Facebook-ID (om du loggar in med Facebook)
  • Värld(ar) du spelade på
  • Din tidsålder och dina framsteg i forskningsträdet
  • Antal diamanter du har på kontot
  • Antalet av minst en vara du har på lager
  • Namnet på minst två av dina vänner i din vänlista
  • Namnet på minst en byggnad i ditt lager
  • Namnet på minst en byggnad som du placerade sist i din stad
  • Antal ritningar du har för minst en Mäktig byggnad