Diamanter och Paket

Tillbaka

Apple iOS - Jag köpte produkt men har inte fått den. Vad kan jag göra?

Vi är ledsna att höra att det uppstått problem med ditt köp. Detta kan tyvärr hända ibland när man köper föremål via mobila enheter att man inte får det man fått direkt. Vanligtvis beror detta på t.ex. en förlorad eller dålig internetuppkoppling under köpet. Men oroa dig inte, vi ska hjälpa dig att få det du köpt.

Om du har köpt Diamanter, ett paket eller något annat i Forge of Empires men inte fått något, finns där ett par saker du kan prova själv:
1. Öppna köpfönstret/butiken i spelet igen, och se om köpet går igenom.
2. Om det inte fungerar, prova att starta om appen.

Så här gör du för att stänga GAME NAME helt och hållet på iOS 7 eller högre:
  • Klicka på Hemknappen två gånger snabbt i följd. Du kommer att se en översikt över de appar du använt senast.
  • Scrolla till höger för att se den appen du vill stänga.
  • Svep uppåt på appen för att stänga den.

Om det inte hjäpte att starta om Forge of Empires, kontakta vårt Supportteam. Du kan göra det via spelinställningarna. Eller klicka på knappen under denna artikel. När du skapar ditt supportärende, se till att bifoga ditt iTunes-kvitto. Kvittot ser ut så här:

Här kan du läsa om hur du hittar din iTunes-köphistorik.
OBS: Om transaktionen fortfarande har statusen "Väntar" kan vi tyvärr inte hjälpa dig än, och vi måste vänta tills Apple har processat transaktionen från sin sida.

Alla transaktioner i Forge of Empires går genom iTunes. Därför måste du kontakta iTunes om du ofta stöter på problem såsom nekade betalningar eller ogiltigt konto när du försöker köpa saker i spelet.

För att få mer information, klicka här.