Pelaaminen

Takaisin

Miten voin käynnistää pelimaailman uudelleen? Mitä menetetään/pidetään?

Jotta voisit aloittaa alusta olemassaolevassa pelimaailmassa, siirry kohtaan "Asetukset" ja valitse sitten "Käynnistä uudelleen".

Huomaa, että kaikki kaupungit, yksiköt ja resurssit menetetään uudelleenkäynnistyksen yhteydessä. Inventaario, viisauden ja sodan kolikot, sankarit ja 3 kulttuuripistettä (jos sinulla on 3 kulttuuripistettä tai enemmän) säilyvät. Taistelupisteet säilytetään sijoituksissa, mutta niitä ei voi käyttää riemusaatoissa. Ne ylläpitävät vain asemasi sijoituksissa. Voit aloittaa vain, jos aloittelijan suoja on päättynyt.