Premium

Premium

Înapoi

Ajustare Preț

Lumea este un loc dinamic, cu o multitudine de țări și economii foarte diferite. Rata  de schimb valutar reflectă aceste diferențe și cu puține excepții, se schimbă și în timp, într-un fel, menținând competitivitatea diferitelor economii în echilibru.

Pentru a fi la curent cu evoluțiile pieței, Apple își ajustează în mod regulat prețurile în timp. Motivele pentru aceasta sunt în principal ratele valutare (FX) și taxele suplimentare (TVA). Ori de câte ori ratele de schimb valutar se modifică sau se percep taxe suplimentare, prețul este ajustat.

InnoGames și toți ceilalți dezvoltatori nu au control asupra prețurilor Apple, care se bazează pe așa-numitul model de prețuri. Pentru fiecare nivel, Apple stabilește prețurile în toate monedele acceptate. Deoarece Apple are sediul în SUA, moneda lor de ancoră este dolarul american.

Deși Apple nu își va actualiza niciodată prețurile din SUA, acestea vor actualiza prețurile în toate celelalte valute pentru un anumit nivel, în funcție de ratele de conversie a monedei și de modificările fiscale.

Pentru a asigura un mediu de prețuri echitabile între toate platformele noastre mobile ale jocurilor noastre, InnoGames a decis să mențină prețurile Google Play și Apple App Store aliniate. Aceasta înseamnă că ori de câte ori Apple sau Google își actualizează prețurile, vom aduce prețurile de pe cealaltă platformă la același nivel.

Tabelul de mai jos arată cum se vor schimba prețurile Google Play și valorile Premium în joc pe 5 octombrie 2022, pe baza modificărilor prețurilor Apple.



EUR

Monede de AurPrețul înaintePrețul după
6004.995.99
15009.9911.99
400019.9923.99
1250049.9959.99
2500079.9994.99




Selectează limba