Probleme tehnice și compatibilitate

Probleme tehnice și compatibilitate

Înapoi

De ce nu mai primesc notificări pe aplicația mobilă?

Există anumite scenarii în care notificările aplicațiilor pot înceta să funcționeze, din păcate, din care, nu pot influența în mod direct.

Deoarece motivele pentru notificările lipsă pot varia foarte mult între dispozitive, sisteme de operare și comportamentul jucătorului, găsiți mai jos câteva sfaturi și trucuri pentru a reactiva notificările aplicației:

 • Verificați dacă notificările sunt activate în aplicație (Setări → Notificări)
  Aplicația poate afișa notificări numai dacă acestea sunt activate în setări. Asigurați-vă că selectați toate acțiunile pentru care doriți să primiți notificări.
 • Verificați setările de notificare ale telefonului. Acestea sunt de obicei localizate în secțiunea Aplicații sau în  Setări Notificare (Setări aplicație sau notificare) a aparatului.
  Dacă notificările sunt dezactivate pe partea dispozitivului, Grepolis nu poate primi nicio notificare, chiar dacă este activată în aplicație.
 • Alegeți lumea de joc preferată și asigurați-vă că vă conectați periodic la contul pentru care doriți să primiți notificări.
  Semnalele (bătăile inimii) din joc sunt necesare la intervale regulate pentru a confirma faptul că notificările trebuie trimise. Dacă nu vă conectați într-o anumită perioadă de timp, există șansa ca notificările să nu mai treacă. Deși notificările pot fi declanșate pentru mai multe lumi, ele devin mai puțin fiabile, cu cât sunt mai multe lumi de joc și mai mult timp a trecut de la ultima conectare la acele lumi. Vă recomandăm să alegeți o lume principală pentru a primi notificări și pentru a vă autentifica cel puțin o dată la 24 de ore pentru a păstra notificările fiabile.
 • Verificați opțiunile de economisire a puterii / performanței dispozitivului dvs. și verificați dacă pot fi făcute excepții / ajustări pentru aplicațiile care rulează în fundal.
  Cele mai recente sisteme de operare mobile oferă opțiuni de economisire a energiei și performanțe extinse. Din păcate, acestea tind să închidă sau să limiteze în mod implicit aplicațiile și procesele care rulează în fundal, pentru a îmbunătăți durata de viață a bateriei sau performanța dispozitivului. Aplicația Grepolis necesită un serviciu care rulează în fundal pentru a primi și afișa notificări push în timp util și fiabil. Deoarece setările variază foarte mult între diferiții producători de dispozitive, vă rugăm să consultați documentația oficială privind modul de setare a excepțiilor pentru a vă asigura că vor veni toate notificările.
 • Asigurați-vă că dispozitivul dvs. este conectat la serviciile Google Play sau la Centrul de jocuri. Pe dispozitive Android, asigurați-vă că serviciile Google Play sunt actualizate.
  Pentru a primi notificări, trebuie să aveți o conexiune activă la serviciile furnizorului de servicii de pe dispozitivul dvs.
 • În cazul în care nici una dintre lucrările de mai sus, vă rugăm să dezinstalați și să reinstalați aplicația și să ștergeți memoria cache a aplicației. De asemenea, asigurați-vă că actualizați sistemul de operare al dispozitivului dvs. ori de câte ori există o actualizare disponibilă.
Selectează limba