Παιχνίδι

Παιχνίδι

Πίσω

Σημαίες: Τι Σημαίες υπάρχουν;

Flag 1 3.pngΠαραγωγή πόρων
Κρατήστε τη σημαία της παραγωγής πρώτων υλών και παρακολουθήστε τους εργάτες σας να ξεπερνούν τον εαυτό τους στην παραγωγή πόρων.
Flag 2 3.pngΤαχύτητα στρατολόγησης μονάδων
Η εκπαίδευση νέων στρατευμάτων θα αυξηθεί.
Flag 3 3.pngΕπιθετική δύναμη
Εμπνευσμένοι από τη σημαία της δύναμης επίθεσης που πνέει στον άνεμο πάνω από το χωριό τους, οι στρατιώτες θα πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο άνδρα για αυτό που απαιτεί ο ιδιοκτήτης τους.
Flag 4 3.pngΑμυντική δύναμη
Συγκεντρώστε τα στρατεύματά σας κάτω από τη σημαία της άμυνας για να τους ενθαρρύνετε να δώσουν τα πάντα για το χωριό τους.
Flag 5 3.pngΤύχη
Οι σημαίες τύχης επιτρέπουν στον επιτιθέμενο να προβλέψει την έκβαση μιας μάχης με μεγαλύτερη ακρίβεια, μειώνοντας τον παράγοντα τύχη. Αυτές οι μυστηριώδεις σημαίες μειώνουν την τύχη του πολέμου προς την κατεύθυνση του 0, ανάλογα με τη δύναμη της σημαίας. Μια μάχη με -20% ή + 20% τύχη στον πόλεμο θα μειωνόταν από μια τυχερή σημαία με 6% έως -14% ή 14%. Δεδομένου ότι η τύχη υπολογίζεται πάντα από τη σκοπιά του επιτιθέμενου, η σημαία τύχης λειτουργεί μόνο εάν την έχει ορίσει ο επιτιθέμενος. Δεν έχει καμία επίδραση στον αμυνόμενο.
Flag 6 3.pngΠληθυσμός
Χρησιμοποιήστε αυτήν τη σημαία για να ενθαρρύνετε τους κατοίκους σας να πλησιάσουν πιο κοντά για να δημιουργήσετε χώρο για περισσότερους κατοίκους.
Flag 7 3.pngΧαμηλότερο κόστος νομισμάτων
Θέτοντας αυτή τη σημαία, αναγκάζετε τις Αριστοκρατικές οικογένειές να μειώσουν την τιμή των νομισμάτων.
Flag 8 3.pngΙκανότητα μεταφοράς 
Εμπνεύστε τα στρατεύματά σας με αυτή τη σημαία σε νέα δύναμη και αντοχή για να επιστρέψουν με περισσότερα λάφυρα από επιτυχημένες επιδρομές.

Χρώματα και μπόνους

Το χρώμα μιας σημαίας αντιπροσωπεύει την αποτελεσματικότητα μιας σημαίας, ενώ ένα εικονίδιο αντιπροσωπεύει την κατηγορία.
Βελτιώστε τις σημαίες για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά τους συνδυάζοντας 3 σημαίες του ίδιου τύπου και επιπέδου, έως και 9 επίπεδα κατ' ανώτατο όριο.

Για μια σημαία επιπέδου 9, θα χρειαστείτε 6561 γκρι σημαίες.
Αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη για τους επιτηρητές λογαριασμού, για να αποφευχθεί η κακή χρήση.