Gameplay

Gameplay

Vissza

Klánok

Csatlakozás klánhoz

Erősen ajánlott, hogy csatlakozz egy klánhoz, és nem csak azért, ha esetleg új játékos vagy. Habár lehetőséged van megalapítani a saját klánodat, ajánljuk, hogy csatlakozz már egy meglévőhöz.
Hogy egy klánhoz csatlakozz, várhatsz egy meghívóra, vagy jelentkezhetsz is egyhez a közeledben. Az áttekintéshez kattints a "Klán" gombra az alsó menün.
A legtöbb szövetség általában kiírja, hogy toboroznak-e játékosokat, vagy nem. Legtöbbször azt is kiírják, hogy csatlakozással kapcsolatban kit keress meg.
A legtöbb klán kéri, hogy írj jelentkezést, hogy ki tudják válogatni, kik a legmegfelelőbbek a klán számára. De semmi baj, ha valahova nem vesznek fel. Próbálkozz máshol. Főleg a játék elején, új világoknál, nagy kereslet van a játékosokra (főleg az aktívakra, de azokra nagyon).Klánprofil

A klánprofil egy gyors áttekintéssel szolgál, amelynek köszönhetően minden fontos információt megtudsz az adott klánról. Amennyiben nem vagy egy klán tagja sem, nagyon sok hasznos információval találkozhatsz itt:A fülek segítségével váltani tudsz a klán leírása, és a tagok listája között. A középső portré mindent megmutat az adott klánról, a játékosok számát, helyezésüket, pontjaikat stb. Ha egy klánhoz való csatlakozáson gondolkodsz, a figyelmedbe ajánljuk az alábbiakat:
  • A "Klántípus" mező megmutatja, hogy hogyan tudsz csatlakozni egy klánhoz. Bárki csatlakozhat egy klánohz, ha a csatlakozás gombra kattint, az ablak alján. Viszont légy tisztában a ponthatárral! Ha nincs elég pontod, amennyit a klán megkövetel, nem tudsz csatlakozni.
  • A "Csak jelentkezés" viszont azt jelenti, hogy el kell küldened a jelentkezésedet, amelyet a klán vezetői elolvasnak, és eldöntik, hogy elfogadják-e a jelentkezésedet, vagy nem.
  • A "Lezárt" pedig azt jelenti, hogy a klán jelenleg nem keres új tagokat.
A klánleírás a klán által elért jutalmakat is megjeleníti, de csak akkor, ha a klánvezető ezt engedélyezte. Ha a "További információ" gombra kattintasz, egy menü fog megjelenni a klán pontjaival, és harci pontjaival.A klántagoknak ez a menü kicsit máshogy néz ki:A klántagság feljogosít, hogy hozzáférj a klán diplomáciájához, és a klán belső fórumához. Továbbá megjelenik egy eseményképernyő, ahol nyomon követheted, hogy éppen milyen változások történtek az elmúlt időszakban. De itt tudod elhagyni a klánt is. Attól függően, hogy milyen jogaid vannak a klánon belül, itt tudod megváltoztatni a klán beállításait is.
In the events section you can also see which tribe members conquered or lost a village, and you can directly open the village info screen of the respective village.
Depending on your rights within the tribe you can change the tribe settings at the bottom of the page, too.


KlántagokÍgy néz ki a klánrangsor. Lehetőséged van oszloponként szortírozni (pl: falvak alapján, aktivitás alapján, stb) és láthatod, hogy a klánod mely tagját támadják éppen.


Klán jogok

Különböző jogokat adhatsz a klán tagjainak.
Választhatsz az előre beállított jogok közül (diplomata, fórum moderátor), vagy saját megnevezésű jogokat is lehet adni.
Íme, a jogok:A jogok az alábbi táblázatban vannak kifejtve, a bal oldali ikontól kezdve:

Sorrend
Leírás
1 Diplomácia adminisztrálása
Engedélyezi a játékos számára a klán diplomáciájának kezelését.
2 Fórum moderálása
Engedélyezi a fórumok és a témák kezelését.

3 Tagok kezelése
Engedélyezi a játékos számára a tagok kezelése funkció használatát. Legyél óvatos ennek az engedélyezésénél. Egy rosszindulatú játékos talán kirúg minden tagot a klánból.

4 Klánprofil szerkesztése
Engedélyezi a játékos számára a klán profiljának módosítását.

5 Tagok toborzása
Engedélyezi a játékos számára a klántagok toborzását.

6 Klánbeállítások módosítása
Engedélyezi a játékos számára a klánbeállítások módosítását.

7 Képességek kezelése
Lehetővé teszi a képességpontok kiosztását.


Az alapítói jogosultságodat bármikor továbbadhatod másnak, azonban ne feledd, hogy ez végleges döntés, nem visszavonható.

Tipp:
Soha ne adj teljes jogot tagoknak, kivéve ha megbízol bennük. Könnyedén feloszlathatják a klánodat, és ha ez megtörtént, nincs visszaút, újra kell csinálnod, az alapoktól.Klán fórum


Ebben az ablakban a klán fórumot látod. A fórumon könnyen megbeszélhetitek a klán életét, a támadásokat, védekezéseket, és egy nagyon jó hely ahhoz, hogy megismerjétek egymást. Klántagok a megfelelő jogokkal szerkeszthetik a fórumot, és adhatnak hozzá, illetve eltávolíthatnak témákat. Csak a fórum moderátorok, és a vezetők tudják adminisztrálni a fórumot, ami azt jelenti, hogy csak ők tudnak hozzáadni, vagy eltávolítani részeket a felső panelen.


Klán elhagyása

Ha nem vagy boldog a klánodban, a lehetőség mindig fennáll, hogy elhagyd. Kattints a "Klán elhagyása" gombra a Klán>Profil résznél, ha ki akarsz lépni. Ha te vagy az alapító, nem tudod elhagyni a klánt, mielőtt le nem adod az "Alapító" jogodat. A klánodat feloszlathatod csak amikor te vagy az egyedüli klántag.

Inaktív alapító

Amennyiben a klánod alapítója nem aktív, a többi klántagnak nincs lehetősége jogokat átadni. Ebben az esetben a klán tagjaival egy szavazást kell létrehoznotok a klánfórumon, ahol szavazhattok, hogy ki kapja a jogosultságot. Ha valaki megszerzi az 50+1%-ot, írjatok a supportnak, és mutassátok meg az eredményt. 

Megjegyzés:
Ha az alapító inaktivitás miatt nem lép be, a klán automatikusan feloszlik és ezzel együtt minden eredmény elvész. Ezért is fontos mindig kapcsolatba lépni a support csapattal. Nyelv kiválasztása