Gameplay

Gameplay

Înapoi

Rapoarte

Rapoartele

Rapoartele sunt generate pentru contul dvs. după o varietate de evenimente, cum ar fi după un atac care lovește un sat. Veți primi, de asemenea, rapoarte pentru comerț, suporturi, invitații în trib, precum și multe alte lucruri. Pentru a vizualiza rapoartele dvs. faceți clic pe "Rapoarte" din meniul principal.

Tipuri de rapoarte

Rapoartele sunt sortate automat în una dintre următoarele categorii:

Rapoarte de luptă:

  • Atac
  • Apărare
  • Spionaj
  • Sprijin

Alte rapoarte

  • Comerț
  • Realizări
  • Notificări din partea tribului

Puteți vizualiza fie toate rapoartele, fie pe categorii, utilizând meniul de filtrare din partea stângă a ecranului. Pur și simplu faceți clic pe butonul reprezentat de o săgeată .

Puteți folosi, de asemenea opțiunea de căutare, pentru a căuta rapoarte specifice, dacă faceți clic pe butonul de căutare de sub tab.

De multe ori, nu veți avea nevoie de rapoartele speciale sau veți obține prea multe. În acest caz, puteți configura un filtru. Puteți găsi această opțiune în tabul Setări. Odată ce ați activat filtrul, nu veți mai primi toate rapoartele până când nu scoateți filtrul.

Rapoartele sunt șterse automat după un timp. Dacă doriți să păstrați rapoartele permanent trebuie să le setați ca Favorite.

Sugestie:
Atunci când primești un raport de succes(verde), acesta va fi automat distribuit tuturor membrilor tribului. Rapoartele distribuite sunt accesibile din ecranul de informații despre sat. Dacă cineva spionează același sat mai târziu, raportul nou va înlocui automat pe cel vechi.

Pictograme rapoarte


Pictogramă Descriere
Bătălia nu a provocat nicio pierdere.
sau: O încercare de spionaj a avut succes. (ca atacator)
sau: O încercare de spionaj a fost blocată cu succes. (ca apărător)
Ai câștigat bătălia, dar ai suferit pierderi de trupe.
sau: Spionii dvs. au găsit ceva, dar au fost observați, iar unii dintre ei au murit. (ca atacator)
sau: O încercare de spionaj a fost detectată. (ca apărător)
Ai pierdut bătălia.
sau: Spionii dvs. au fost învinși și nu au reușit să afle nimic. (ca atacator)
sau: Ai fost spionat și s-au obținut informații despre satul tău. (ca apărător)
Trupele dvs. nu au reușit să aducă acasă la fel de multe resurse precum ar putea duce, pentru că nu au fost suficiente resurse în orașul atacat.
Trupe dvs. au jefuit resurse la capacitatea lor maximă, dar mai sunt resurse în respectivul sat.

Acțiunile rapoartelor



În partea de stânga jos a ecranului de rapoarte, există un meniu de unde puteți executa acțiuni pentru mai multe rapoarte în același timp. Poți marca rapoartele ca fiind favorite și invers, poți marca rapoartele necitite ca citite și invers, poți sterge rapoartele favorite sau nu. Poți sterge mai multe informații despre dată, indiferent dacă sunt marcate ca favorite/nefavorite, citite/necitite. Dar fi atent, aceste acțiuni nu pot fi restaurate. Toate rapoartele se vor pierde!

Ultimul raport


Din fereastra cu informații despre satul tău, vei putea vedea ultima dată când ai atacat un sat. Pictograme de raportare care oferă informații utile dacă ultimul atac a avut succes sau dacă jefuiți resurse. Puteți vedea numai rapoartele dvs. și nu rapoartele altor jucători. Rapoartele de spionaj nu sunt afectate de această funcție; sunt încă împărțite cu toți colegii tăi de trib.

Filtre și Setări



Din filtre puteți selecta ce tip de rapoarte doriți să vedeți. Puteți combina filtre pentru a face navigarea mai ușor. De exemplu, selectând Atac + Victime + Haul, vei vedea toate rapoartele ofensive cu victime de partea ta și doar acele trupe care au reușit să jefuiască resurse.


Din setări puteți selecta ce tip de rapoarte nu doriți să primiți. Vă rugăm să rețineți că fiecare opțiune pe care o bifați înseamnă că nu veți primi rapoarte pentru această categorie. Așadar, în cazul în care observați că nu primiți un anumit tip de rapoarte (de exemplu, atacuri fără victime pentru trupele dvs.), vă rugăm să verificați setările pentru a vă asigura că nu ați bifat opțiunea „Atacuri trimise de la dumneavoastră fără victime de partea dumneavoastră”.
Mai mult, nu este posibil să restaurați rapoartele pe care nu le-ați primit în timpul în care ați ales să nu le primiți și nici rapoartele care au fost șterse din greșeală.


Selectează limba