Gameplay

Gameplay

Înapoi

Inventar

Ce este Inventarul?

Inventarul este o caracteristică care îți permite să stochezi obiecte și recompense pe care le obții din misiuni sau care pot fi cumpărate din Magazin.

Când primești un obiect de la o misiune sau cumperi unul din Magazin acesta va fi plasat automat în Inventar. Îl poți folosi apoi când ai nevoie. Nu există o dată de expirare pentru obiectele din Inventar(cu excepția obiectelor primite de la jocul Gwendolinei, care vor dispărea după eveniment).

Mai mult, în inventarul tău poți găsi toate resursele neutilizate care au fost primite la misiuni sau depozitul de resurse. Un indicator te va informa despre aceste obiecte. Dar nu te îngrijora, nu le vei pierde dacă nu le utilizezi imediat. Vor rămâne în inventar până vei avea nevoie de ele.

Pentru a accesa Inventarul, dă click pe pictograma Inventar din bara de meniu, după exemplul de mai jos.



Inventory usage


În Inventarul tău vei găsi toate obiectele pe care le-ai cumpărat, le-ai primit la misiuni, le-ai primit ca recompensă pentru logare zilnică sau ca recompensă la Depozitul de Resurse. Vei vedea o mică cifră în partea de sus a pictogramei, în bara de meniu, dacă ai obiecte noi. Cand deschizi inventarul obiectele noi vor fi marcate cu marginea verde și semnul exclamării.

Sunt mai multe tipuri de obiecte cu utilizari diferite. Fiecare obiect are un număr în coltul dreapta sus, care indică câte obiecte deții. Prin alegerea unui obiect, informațiile acelui obiect vor fi afișate în partea dreaptă a ferestrei de inventar.

În partea sus dreapta a ferestrei, poți găsi optiunea filtre care indexează obiectele după grupuri. Apăsând săgeata, se va deschide un meniu de unde poți selecta dintre mai multe opțiuni predefinite ce obiecte dorești să fie afișate:


Momentan poți alege dintre următoarele categorii:

Resurse
Unități
Monede
Pachete
Efecte
Ofițeri
Evenimente
Altele
Dacă obiectul poate fi utilizat direct din inventar un buton va aparea, buton care arată așa: . Sub buton vei găsi descrierea obiectului și alte informații. Daca ai mai mult de un obiect, prin apăsarea butonului Utilizează o noua fereastră se va deschide, permitând astfel să poți defini câte dintre aceste obiecte dorești să utilizezi în același timp.


Oricum, dacă obiectul nu poate fi folosit din fereastra de inventar un buton va fi afișat cu următorul mesaj: Nu poate fi folosit din inventar!

Selectează limba