Gameplay

Gameplay

Naspäť

Víťazné body

Tribal Wars 2 predstavujú svoj nový scenár pre koniec hry: Víťazné body! Pôvodný koniec hry bol až príliš jednoduchý a preto ho meníme na novú a presnejšiu funkciu. S týmto novým koncom vyhrá jeden kmeň, ktorý získa určitý počet víťazných bodov.

Čo sú to Víťazné body?

Je to nová funkcia, ktorá povedie k jasnejšiemu koncu hry.

Ako môžem získať Víťazné body?

Ak máš v provincii aspoň jednu dedinu, získaš jeden víťazný bod. Nezáleží na tom, či v jednej provincii vlastníš len jednu dedinu alebo ich tam máš viac, vždy za to získaš jeden víťazný bod.

Aké má kmeň výhody za moje Víťazné body?

Víťazné body, ktoré si získal, sa pridajú ku kmeňovým víťazným bodom. Kmeň s najviac víťaznými bodmi sa stane víťazom. Prosím, vezmi na vedomie, že každá jazyková verzia hry môže mať iné podmienky na počet víťazných bodov.

Môžem Víťazné body aj stratiť?

Môžeš ich stratiť len v prípade, ak stratíš poslednú dedinu v provincii. Ak ich tam máš viac a prídeš o jednu dedinu, nič nestratíš.

Čo sa stane s mojimi Víťaznými bodmi, ak prestúpim do nového kmeňa?

Spolu so sebou si berieš aj svoje získané víťazné body. Budú odpočítané z celkového hodnotenia predchádzajúceho kmeňa a pripočítané do nového kmeňa.

Čo sa stane, ak ma vyhodia z môjho kmeňa?

Ani v takom prípade nestratíš svoje víťazné body, ale len sa odpočítajú z celkového hodnotenia kmeňa, ktorý ťa prepustil alebo bol rozpustený.

Sú nejaké obmedzenia alebo postihy, ak často mením kmene?

Nie, nie sú žiadne. Kmeň môžeš zmeniť toľkokrát, koľko len chceš, tvoje víťazné body tým nebudú nijako ovplyvnené

Môžem kúpiť/previesť/predať Víťazné body?

Nie, nie je to možné za žiadnych okolností. Víťazné body patria hernému účtu na konkrétnom svete. Nedajú sa kúpiť za zlaté koruny alebo za reálne peniaze, nedajú sa previesť alebo predať inému účtu. Dajú sa získať len skrz herné mechaniky a vždy budú s tebou spojené až do konca daného sveta.

Výber jazyka