Kitteln

Tillbaka

Kitteln: Vad är Trofébägare och var kan jag få tag på dem?

Varje vecka får du en gratis trofébägare i kitteln, men du kan vinna fler trofébägare genom att delta i turneringen. Trofébägare är vad som aktiverar brygderna, så ju fler desto bättre!

Att vinna trofébägare kräver dock att du är tillräckligt aktiv i turneringarna!

Få ett visst antal turneringspoäng så kan du vinna upp till fyra trofébägare per turnering. Varje gång du når en viss nivå av turneringspoäng får du en ny trofébägare: 200, 600, 1200, och 2000 turneringspoäng.
Möjligheten att få trofébägare är individuell och har inget med brödraskapets framgångar i turneringen att göra. Varje medlem kommer att få de trofébägare som motsvarar den individuella poängen i turneringen.