Kitteln

Tillbaka

Kitteln: Vad är Kitteln?

Kitteln är en ny funktion i Magiakademin men den är delvis knuten till Turneringar också! Du hittar den i Magiakademin där du kan samla ingredienser, brygga brygder och få kraftfulla bonusar. Dock inte utan hjälp från en mäktig trollkvinna! Tillsammans kommer ni att brygga starka brygder för din stads produktioner.

Varje lördag morgon kommer trollkvinnan att vandra genom skogarna runt din stad för att samla in färska ingredienser till de magiska brygderna! Trollkvinnan kommer att återvända på söndag morgon för att sortera och förbereda de färska ingredienserna hon samlat in för att du ska kunna brygga brygder! För att kunna brygga magiska brygder behöver du låsa upp kittelfunktionen i forskningsträdet i kapitel fem. När den är upplåst kommer "kittel-fliken" att bli synlig i Magiakademin!