Kitteln

Tillbaka

Kitteln: Vad är brygdresultaten?

När du klickar på "Botten upp!" kommer trollkvinnan att informera dig om din brygds resultat, om din trofébägare har triggat en effekt och i så fall vilken effekt du får till din stads produktion!

Om du har mer än en trofébägare kommer du att behöva dricka mer av brygden för att ha en chans att utlösa fler effekter. I det övre högra hörnet ser du information om hur många trofébägare du har kvar!
Ibland kan samma effekt upprepas och då har du möjligheten att välja om du vill behålla den gamla eller ta den nya istället - som ju kan vara bättre eller sämre, valet är alltid ditt! Bara en effekt av samma typ kan vara aktiv i din stad samtidigt!

Ibland triggar inte trofébägaren någon effekt. Du kan till exempel använt för få ingredienser och då vet du det inför kommande vecka då du kan lägga till fler ingredienser i din brygd!