Premium

Takaisin

Ostin kultaa, mutta lopetin pelaamisen tällä välin. Menetänkö kullan kun kirjaudun sisään uudelleen?

Ei, et menetä kultakolikoitasi. Kaikki ostetut kultakolikot liittyvät pelitiliin ja pysyvät siellä, ellei tiliä poisteta käyttäjän pyynnöstä.

Huomaa, että neuvonantajat jatkavat työtään myös ilman sinua. Jos otat käyttöön palveluiden automaattisen laajennuksen, maksat palveluistasi ja vastaavasti kulusi katoavat.