Technische vragen & compatibiliteit

Terug

Kan ik het spel spelen op mijn mobiel apparaat?

We ondersteunen een breed scala aan mobiele apparaten. Hier is een lijst met de minimale vereisten die van toepassing zijn:

• Android: We ondersteunen momenteel 32-bits apparaten met Android-versie 4.1 en hoger, evenals schermresoluties van 160 dpi of hoger. Op een 64bit-apparaat is dit 5.0.

• Apple: Voor ondersteunde apparaten is iOS-versie 10 of hoger vereist. Verder ondersteunen we iPod touch 5, iPhone 5, iPad 2, iPad mini of iPad met Retina Display.

• De Grepolis Classic-app is niet beschikbaar op Android-apparaten die Google Play niet ondersteunen, zoals Huawei.