Venner og venskabs point

Tilbage

Hvordan kan jeg invitere mine venner til The West?

Hvis du vil invitere dine venner til at spille The West sammen, skal du vælge indstillingen Inviter venner.

Nu her kan du indtaste din vens e-mail-adresse og sende en invitation. Eller alternativt kan du også kopiere og sende henvisningslinket direkte. Hver spiller, du inviterer, modtager en eksklusiv gave fra os!

For hver ny konto, der registrerer sig til spillet via dit henvisningslink, modtager du venskabspoint til din karakter i den første verden, de slutter sig til.