Handelen

Op de markt kun je handelen met je 3 grondstoffen, Hout, Leem en IJzer. Je kunt de handelaren gebruiken om de grondstoffen die je mist te bemachtigen in ruil voor die waarvan je meer dan genoeg hebt.

Zoek een aanbieding

Om het aanbod dat je zoekt te vinden, ga je naar het tabblad Markt.

Je moet de grondstof selecteren die je wilt geven en de grondstof die je wilt ontvangen.

Je dient de bezorgtijd te selecteren.

Je moet op Resultaten vernieuwen klikken.

En je ziet alle beschikbare aanbiedingen en hun opties.

Create your offer

Je kunt je eigen aanbiedingen maken, als je het gewenste aanbod niet vindt of als de handelsafstand te ver weg is.

Je kunt de grondstof selecteren dat je wilt ontvangen en de grondstof dat je in ruil daarvoor wilt aanbieden.

Je gebruikt de schuifregelaar om het bedrag te selecteren dat je wilt verhandelen.

Onthoud: 1 transactie = 1000 grondstoffen

Je kunt het aantal aanbiedingen selecteren dat je wilt maken.

Je moet de maximale levertijd voor je aanbieding selecteren.

Als je meer dan 5 uur met dorpen wilt ruilen, moet je wagen onderzoeken.

Nu hoef je alleen maar op Aanbieding maken te klikken.

Premiumgrondstoffen

Je moet de grondstoffen selecteren die je wilt geven en de grondstoffen die je wilt ontvangen.

Je gebruikt de schuifregelaar om het bedrag te selecteren dat je wilt verhandelen.

Nu hoef je alleen maar op Instant Trade te klikken.

Grondstoffen verzenden

Als je grondstoffen naar een ander dorp wilt sturen, moet je de Leveringstechnologie in het gebouw: Markt onderzoeken.

Je ziet deze informatie op de kaart als u op een dorp klikt.

Je moet de grondstoffen selecteren die je wilt verzenden volgens de beschikbare handelaren.