Inventaris

What is the Inventory?

De inventaris is een functie waarmee je items en beloningen kunt opslaan die je kunt krijgen bij missies of die je in de winkel hebt gekocht.

Wanneer je een item van een quest ontvangt of er een koopt in de winkel, wordt het automatisch in je inventaris geplaatst. Je kunt het dan gebruiken wanneer je het nodig hebt. Er is geen vervaldatum voor Inventory-items (behalve gratis shots ontvangen van Gwendoline's Game, die na het evenement zullen verdwijnen).

Bovendien kun je in je inventaris alle ongebruikte grondstoffen vinden die zijn geclaimd uit speurtochten en uit grondstofpakketten, uit de grondstofdepot. Een tooltip zal u informeren over een dergelijk item. Maar maak je geen zorgen, je raakt ze niet kwijt als je ze niet meteen gebruikt. Ze blijven in de inventaris totdat je ze nodig hebt.

Om toegang te krijgen tot de inventaris, klik op het inventarispictogram in de menubalk, zoals hieronder aangegeven.

Voorraadgebruik

In je inventaris vind je alle items die je hebt gekocht, ontvangen van speurtochten, ontvangen van de dagelijkse inlogbonus of als beloning van de grondstofstorting. U ziet een klein getal bovenaan het pictogram, in de menubalk, als u nieuwe items heeft. Wanneer u de inventaris opent, worden de nieuwe pictogrammen gemarkeerd met een groene rand en een uitroepteken.

Er zijn verschillende soorten artikelen voor verschillende doeleinden.
Elk item heeft een nummer in de rechterbovenhoek, dat aangeeft hoeveel items je bezit. Door een item te selecteren, wordt die iteminformatie aan de rechterkant van het inventarisvenster weergegeven.

Rechtsboven in het venster bevindt zich de filteroptie die items op groepen categoriseert. Door op de pijl te drukken, verschijnt een vervolgkeuzemenu waar u uit de vooraf gedefinieerde optie kunt selecteren welke items u wilt weergeven:

Op dit moment kunt u een van de onderstaande categorieën selecteren:
  • Grondstoffen
  • Eenheden
  • munten
  • Bundels
  • Effecten
  • officieren
  • Evenement
  • anderen
Als het item direct vanuit het inventarisvenster kan worden gebruikt, verschijnt er een knop die er zo uitziet: . Onder de knop vind je de artikelomschrijving en informatie.

Als u meer dan één item bezit, verschijnt er een nieuw venster door op de knop Gebruiken te drukken, waarin u kunt bepalen hoeveel u er tegelijkertijd wilt gebruiken.

Als het item echter niet rechtstreeks vanuit het inventarisvenster kan worden gebruikt, wordt de knop vervangen door het volgende bericht: Kan niet worden gebruikt in de inventaris!.