Winkel

Wat is de winkel?

De winkel is de pagina waar je boosters, officieren en andere premium voorwerpen kan kopen. Je kan een volledige lijst van alle voorwerpen vinden op de [[premium]] pagina. Om naar de winkel te gaan, klik op het winkelicoon in de menubalk (zie onderstaande afbeelding).

Gebruik van de winkel

In de onderstaande afbeelding zie je hoe de winkel eruit ziet. Hier kan je alle voorwerpen en aanbiedingen vinden die je met kronen kan kopen:

Er zijn drie verschillende tabbladen: het eerste tabblad bestaat uit speciale aanbiedingen, het tweede tabblad bestaat uit de officieren die je kan kopen en het derde tabblad bestaat uit alle andere voorwerpen die je kan kopen.