Gameplay

Gameplay

Terug

Overwinningspunten

Tribal Wars 2 presenteert zijn nieuwe eindspelscenario: Overwinningspunten! Tot dusver was het eindspelscenario het gemakkelijkst, maar we gaan nu over op een nieuwe en nauwkeurigere functie. Met dit nieuwe scenario is de winnaar de stam met de meeste overwinningspunten.

Wat zijn overwinningspunten?

Overwinningspunten zijn een nieuwe functie die leidt tot een duidelijker scenario voor het einde van de wereld.

Hoe kan ik overwinningspunten krijgen?

Je krijgt één overwinningspunt voor elke provincie die je bezit ten minste één dorp. Het maakt niet uit of je maar één dorp in een provincie bezit of dat je alle dorpen in dezelfde provincie bezit. Je krijgt nog steeds één overwinningspunt voor elke zaak.

Hoe profiteert mijn stam van mijn overwinningspunten?

De overwinningspunten die je bezit, worden toegevoegd aan de overwinningspunten van je stam. De stam met de meeste overwinningspunten wordt tot winnaar uitgeroepen. Houd er rekening mee dat elke server een andere limiet heeft voor overwinningspunten.

Verlies ik overwinningspunten?

Je verliest alleen overwinningspunten als je een dorp verliest in een provincie waar je maar één dorp hebt. Als je meer dan één dorp in de provincie bezit, verlies je niets.

Wat gebeurt er met mijn overwinningspunten als ik naar een nieuwe stam verhuis?

Je overwinningspunten "volgen" je. Dat betekent dat ze je zullen volgen naar je nieuwe stam. Ze worden afgetrokken van de totale overwinningspunten van je laatste stam en worden vervolgens toegevoegd aan de totale overwinningspunten van je nieuwe stam.

Wat gebeurt er als ze me uit mijn stam schoppen?

Je verliest je overwinningspunten niet. Aan de andere kant zal je oude stam je overwinningspunten missen, omdat ze worden afgetrokken van hun totale overwinningspunten.

Zijn er beperkingen of sancties als ik vaak van stam verander?

Nee helemaal niet. Je kunt zo vaak van stam veranderen als je wilt en je overwinningspunten worden niet beïnvloed.

Kan ik overwinningspunten kopen/overdragen/verkopen?

Nee, dat kan onder geen enkele omstandigheid. Overwinningspunten behoren tot het account van een speler op een specifieke wereld. Ze kunnen niet worden gekocht met kronen en/of echt geld, ze kunnen niet worden overgedragen en ze kunnen niet worden verkocht aan andere rekeningen. Ze kunnen alleen worden verdiend binnen de spelmechanica en ze "volgen" het account tot de wereld eindigt.

Selecteer taal