Gameplay

Gameplay

Înapoi

Harta

Informații generale


Harta este o reprezentare grafică a lumii și este instrumentul cheie pentru navigarea prin joc.

Există două hărți disponibile pentru dvs.

  1. Hartă normală, vizibilă făcând zoom din satul dvs., arată un prim-plan al împrejurimilor imediate. Puteți folosi fie tastele săgeată de pe tastatură pentru a vă deplasa sau faceți clic și glisați.


  • Harta lumii este foarte utilă. Trebuie doar să apeși pe iconița globului în bara din partea de jos a ecranului. O nouă fereastră se va deschide și va trebui să oferi câteva informații despre satul sau jucătorul căutat. Dacă ești în căutarea unor coordonate, scrie-le în câmpurile corespunzătoare și sări direct la locație. Poți salva acum până la 10 sate favorite. Acest lucru îți va oferi un acces mai ușor la țintele tale importante.



Provinciile


Fiecare domeniu este alcătuit din numeroase provincii. Suma exactă este diferită pentru fiecare lume. De asemenea, mărimea provinciilor este diferită de la o lume la alta. "Frontierele dintre provincii" sunt marcate cu pietre mici, care creează o linie:


Notă:
Amintiți-vă că puteți avea o reducere de moral de 50%, dacă sunteți atacat într-o provincie în care nu aveți o biserică. Verificați întotdeauna valoarea moralului în ecranul de atac.

Fiecare provincie are un așa-numit punct de reper, unde puteți accesa clasamentul provinciei.

Aici aveți câteva exemple de Puncte de reper:



Tipuri de sate


Punctaj
Sat al unui jucător
Sat barbar
0 - 299
300 - 999
1000 - 2999
3000 - 8999
9000 - 10999
Over 11000


Culori personalizate


De acum poți personaliza culoarea anumitor sate, precum: satele proprii, barbare, ale membrilor tribului sau dușmane. Pentru aceasta mergi la Setări > Joc:



Apăsând afisează, poți vedea paleta de culori pentru fiecare categorie pentru care poți alege o culoare:



Dacă culorile predefinite nu te multumesc, le poți modifica. Apăsând căsuța de culoare din dreapta fiecărei opțiuni se va deschide un paletar de culori. De unde poți alege o culoare nouă pentru opțiunea respectivă sau reveni la cel predefinite.



Setările de culori rămân la fel pentru co-jucător. Asta înseamnă că intrând pe contul de co-jucător vei vedea preferințele sale.

Selectează limba