Gameplay

Gameplay

Înapoi

Bătălii

Noțiuni de bază


Punctul de adunare – limita de atac

Punctul de adunare este punctul de întâlnire pentru trupele dvs. și locul de unde le puteți coordona. Satul dvs. are un număr maxim de 50 de atacuri simultane care pot fi declanșate. Comenzile de sprijin nu sunt afectate de această limită.
Dacă comenzile ating limita maxima de 50, trebuie să asteptați reîntoarcerea altor trupe.
Poţi vedea rezultatul bătăliei din raportul bătăliei care este generat după luptă.


Trimite armată personalizată

După ce ați recrutat câteva unități și doriți să trimiteți un atac către un adversar, mergeți la hartă și dați click pe satul dorit. Apoi alegeți “Trimite armată”. Alege tab-ul "atac", apoi alege unitățile pe care dorești să le trimiți și apasă pe "atac". Nu uitați că orice sat are o apărare de bază și adversarul dvs. poate avea și el unități recrutate. Toate unitățile au avantaje și slăbiciuni, lucru care face ca unele unități să fie mai bune pentru atac și altele mai bune pentru apărare. Puteți găsi toate detaliile despre unități în Privirea generală asupra unităților.


Relocarea unităților (Activă doar pe lumile de joc noi)

Pe lumile noi de joc vei vedea trei taburi, la fel ca în captura de ecran de mai jos. Al treilea tab este pentru caracteristica "Relocare unități"


Alegerea celui de al treilea tab îți ofera posibilitatea de a reloca unitățile în alt sat. Unitățile vor călătorii în noul sat, unde vor stabili noul punct de comandă. Vei putea sa le dai comenzi din noul sat. Acesta poate fi un avantaj strategic, deoarece poți reloca unități din zonele sigure în cele de război. Această funcție are următoarele restricții:

  1. Poți reloca unități doar în propriile sate
  2. Loialitatea satului trebuie sa fie 100
  3. Poți reloca unități în limita fermei din satul destinație
  4. Îndemânarea tribului "Unitate" nu se aplică unităților relocate - dar tacticienii își vor dubla viteza de relocare.
  5. Relocarea paladinului dureaza 6 ore, indiferent tipul restului de trupe relocate

Șabloane

Ați obosit să stabiliți manual numărul de unități la fiecare atac? Folosiți de data asta șabloanele Șabloane. Deschideți punctul de adunare și creați un nou șablon. Puteți particulariza numele, pictograma și numărul de unități.

După ce ați creat un șablon, îl puteți utiliza în toate satele dvs. Doar deschideți lista globală și alegeți șablonul dorit. Șabloanele de recrutare pot fi utilizate atât pentru atac, cât si pentru sprijin. În cazul recrutărilor, numărul exact de unități înscris vor fi recrutate. Desigur, satul dvs. trebuie să asigure resursele necesare.



Folosirea șabloanelor este ușoară, dacă sunteți atent la micile detalii.




Number Name Description
1 Preset icon This is the icon you created for the preset. If the army is moving on the map, you can identify the army by that icon.
2 Preset name This is the name of the preset.
3 The Generals The Generals you have chosen to assist your army. In this example all generals are enabled. Remember: You can set presets even if you don't have enough generals available. Then the general's ability just isn't available. Generals are only consumed if their ability is triggered.
4 Preset armies This number tells you how many of these presets at full strength are available. In this example the preset consists of 100 Spearmen and in your village 3908 of them are stationed. So you could send out this preset 39 times.
5 Non-finished preset This progress bar shows you the current state of the non-finished preset, in this example the 40th. You can see that there are already 8 unused Spearmen in your village and you have to recruit the other 92 to fill up that preset.
6 Remove preset With this button you can disable the preset in the current village. This doesn't affect the preset itself if you use it in other villages.
7 Automatic recruit This is the automatic recruit button for presets. Remember the example? If you click it, and you have enough resources available, 92 Spearman would be recruited in the Barracks. Clicking it again will put another full preset in the recruiting queue. That would be 100 Spearmen in this example.


Sugestie:
Pentru o bună comunicare în trib este important ca toți membrii să aibe aceleași șabloane, inclusiv același nume de șablon și numărul exact de unități.


Apărarea

Dacă sunteți atacat în mod constant, atacatorii își doresc ori resursele dvs., ori doresc să vă cucerească satul. Dacă nu există nobili în atac, atunci atacatorul doar dorește să vă jefuiască resursele. Există unele metode de a vă proteja:

• Contactează tribul pentru ajutor
• Stochează cât mai puține resurse, utilizând resursele rapid și corect
• Cercetează metode de protecție a resurselor din magazie.

Toate unitățile au avantaje și slăbiciuni, lucru care face ca unele unități să fie mai bune pentru atac și altele mai bune pentru apărare. Puteți găsi toate detaliile despre unități în Privirea generală asupra unităților.

La începutul jocului, paladinul este o unitate bună pentru protecția împotriva primelor atacuri și devine mai valoros, dacă alți jucători își trimit paladinul în sprijin.
Nu uitați să construiți un spital. Dacă unitățile dvs. sunt învinse în luptă, unele din ele vor fi vindecate în această clădire și vor putea fi folosite din nou. Unitățile din spital nu participă în luptă.

Suportul

Câteodată alți membrii ai tribului dvs. sau prieteni au nevoie de ajutor. Puteți trimite resurse altor jucători, dar de asemenea, puteți trimite trupe în sprijin pentru a se apăra împotriva dușmanilor. Pentru aceasta puteți da click pe satul membrului de trib și alegeți ”Trimite armată” , tabul "Sprijin" adaugați unitățile și apăsați “Sprijin”.

Cu statuia la nivelul 2, puteți cerceta “Marș forțat”. Când trimiteți paladinul ca parte a unei armate de suport, toate trupele se vor deplasa la viteza paladinului. De asemenea, puteți trimite un general tactic în locul paladinului, care are același efect.

Când trupele dvs. de suport sunt atacate în orașul altui jucător, veți primi un raport care vă va spune câte trupe ați pierdut. Nu puteți vedea cine a atacat și câte trupe de atac avea. Dacă trupele dvs. au terminat sprijinul, le puteți retrage. Pentru a retrage trupele, deschideți fereastra de unități. Puteți retrage anumite trupe sau pe toate.

Vei primi un avertisment atunci când ești pe cale să îți ataci propriile trupe( poate ai suport intr-un sat de care nu îți mai amintești). Acest avertisment îți va spune câte trupe ai ca suport în acel sat, și vei putea să le chemi înapoi.



Viteza și Disciplina

Puteți vedea viteza unităților dvs. în prezentarea generală a unităților. Când trimiteți unități diferite împreună, se vor deplasa la viteza celei mai lente unități. Viteza de întoarcere va fi diferită dacă unitatea cea mai lentă a murit în timpul bătăliei.

Ca o excepție, puteți cerceta “marșul forțat” în cadrul statuii. Când veți trimite trupe împreună cu paladinul, acestea se vor deplasa la viteza paladinului.

Trupele dvs. se vor deplasa întotdeauna în diagonala de deasupra orașelor, râurilor și munților fără a-și modifica viteza.

Când armata dvs. devine mai mare și mai multe tipuri de unități precum cavalerie și asalt sunt amestecate, disciplina armatei dvs. scade. Asta înseamnă că va exista o diferență a timpului de sosire de câteva secunde.

Puteți crește disciplina din nou, cercetând noi tehnologii în cazarmă.


Zidul

Zidul crește considerabil apărarea satului. Afectează atât trupele de atac, cât și pe cele de apărare.

Zidul este util pentru a vă apăra de jefuitori, în special în primele etape ale jocului. Mai târziu, un zid complet construit este baza oricărei apărări.

Apărarea de bază

Orice sat are o apărare de bază. Asta înseamnă că orice sat se apără singur, chiar dacă nu există nici un fel de trupe în sat. Ideea este că un atac cu forțe mici, 1 sau 2 lăncieri, va fi învins, chiar dacă nu există trupe defensive. Apărarea de bază crește o dată cu nivelul zidului.

Bonusul de apărare

Bonusul de apărare se aplică tuturor trupelor care apără satul dvs., inclusiv cele de suport. La nivelul 20, zidul oferă un bonus de 100% ( asta înseamnă că trupele de apărare luptă cu forță dublă).


Provinciile și Biserica

Biserica este lăcașul de cult al tuturor sătenilor din provincie. Fară biserică, trupele din provincie luptă doar cu jumătate din forța lor normală. Oricare din satele dvs. trebuie să fie într-o provincie unde există o biserică.

Dacă trimiteți trupe în sprijin unui prieten, credința satelor sale se aplică și trupelor dvs. cât timp acestea luptă sub altă comandă.

Începeți cu o capelă în primul dvs. sat. Capela este un tip special de biserică. Fiecare jucător poate avea o singură capelă, care este deja construită în primul sat, atunci când începeți jocul. Are aceeași influență ca o biserică la nivelul 1. Capela nu poate fi distrusă cu ajutorul catapultelor.

Dacă pierdeți satul în care aveți construită capela, o puteți reconstrui în oricare alt sat. Veți putea construi capela în oricare sat al dvs. la un cost mult mai mic decât altă biserică.

Sugestie:
În fazele de început ale jocului trebuie să vă concentrați asupra satelor din provicia dumneavoastră. Atacând alți jucători din altă provincie veți pierde 50% din puterea de atac. În timp ce este un avantaj pentru dvs. să fiți atacat de un jucător mai mare din altă provincie, este un dezavantaj pentru dvs. să atacați un sat din altă provincie. Trebuie să construiți rapid o biserică acolo, pentru ca trupele dvs. să aibe credință în provincia respectivă.

Alte lucruri despre biserică:
• Biserica necesită mult spațiu în fermă, prin urmare nu este recomandat să o construiți în fiecare sat.
• Cu cât este nivelul mai mare, cu atât mai mare este și puterea de atac în zona respectivă.
• Biserica este demolată când satul este cucerit.
• Biserica este mai rezistentă decât alte cladiri la atacul catapultelor.
Sugestie:
În etape înaintate ale jocului, un jucător sau un trib pot deține toate satele dintr-o provincie. În acest caz, este recomandat, să distrugeți mai întâi toate bisericile din acea provincie.


Spionajul

Cu ajutorul spionilor puteți afla informații importante despre dușmanii dvs. Pentru a spiona un sat aveți nevoie de o tavernă și de cel puțin un spion. Apoi îl puteți trimite în misiunea de recunoaștere.

Există 3 misiuni disponibile:

1. Spionează clădiri: Spionii dvs. vor afla ce nivele au clădirile din satul spionat.
2. Spionează unități: Spionii dvs. vor încerca să afle numărul de unități prezente într-un sat. Șanse mici - puteți afla ce alte trupe mai mare inamicul în alte sate sau trimise într-o misiune.
3. Sabotaj: Disponibilă doar dacă alegeți ordinul ”Ghilda hoților”. Unitățile dvs. vor încerca să avarieze o clădire din satul ales. Oricum se poate scade doar un nivel de la o clădire în urma unui sabotaj corect. Capela și Spitalul nu pot fi avariate.

Notă: Reţineţi faptul că într-o misiune de spionaj în care ai trimis minim 3 spioni vor muri întotdeauna minim 3 spioni indiferent de rezultatul sabotajului(succes/esuat).
Spionii călătoresc cu viteze adaptate tipului de misiune; pentru misiunile de sabotaj ei vor călătorii de 4 ori mai încet, comparativ cu misiunile de spionaj.

Sugestie:
Sabotajul este un mod eficient de a demola satele bine apărate, deoarece poți dărâma Ferma, Biserica sau Zidul fără a utiliza armata. Desigur ai nevoie de multe sate cu "Ghilda Hoților".
Dacă modernizezi Taverna la nivelul 14 sau cercetezi folosind coroane tehnologia "Garda Locală", mobilizezi locuitorii pentru protecția satului împotriva sabotajului. Atacurile de sabotaj primite vor eșua mai des comparativ cu un sat fără această cercetare.

Inamicul nu va observa spionii dvs. atâta timp cât sunt pe drum. Există chiar șansa ca inamicul să nu descopere deloc spionii dvs.
Singura metoda de a vă apăra de spioni este să aveți la rândul dvs. spioni în sat. Ei pot detecta și învinge spionii inamici.

Dacă spionezi cu succes unităţi sau sate(raport cu punct verde) atunci cel mai recent raport va fi partajat în tribul tău: fiecare membru al tribului poate găsi un link către acel raport în fereastra de informaţii a satului.
Dar atenţie: Spionii tăi pot muri în apărarea împotriva spionilor inamici. Nu vei primi mereu un raport. Verifică periodic spionii tăi pentru a ştii câţi mai sunt în viaţă!

Puteți, de asemenea, folosi metode de a însela spionii inamici. Pentru a folosi aceste metode aveți nevoie de cel puțin un spion în satul dvs. Există 4 metode de a păcăli spionii:

Camuflaj: Puteți stabili un nivel fals pentru o clădire, pe care spionii o vor raporta inamicului. De exemplu, puteți face ca biserică să pară de nivel 0.
Schimb de arme: Această contramăsură obligă un spion care a eşuat misiunea de sabotaj să ofere un raport de spionaj despre satul propriu.
Marionete: Așezați marionete pentru a simula o armată mai mare.
Schimb: Oferiți toate informațiile despre clădirile dvs., dar primiți în schimb și informații despre satul advers.

Notă: Pentru ca măsurile de contracarare să funcționeze, aveți nevoie de cel puțin un spion în satul dvs. Contramăsurile au doar o mică șansă de a fi activate atunci când sunt spionate.

Model de raport al spionilor


Paladinul

Paladinul protejează satele dvs. și, de asemenea, conduce unitățile în luptă. Fiecare jucător poate avea un singur paladin. Paladinul poate fi echipat cu arme, care oferă bonusuri armatei.

Avansat


Modificatorii de bătălie

Puterea nu este singurul factor care termină rezultatul bătăliei. În plus, există alti factori care pot influența bătălia. Acești factori se aplică atât atacatorului cât și apărătorului.

Un exemplu de calcul pentru atac, toate valorile fiind calculate în procente:
Modificator de atac = 100* ((credință/100) * (moral/100) * (100 + noroc)/100) + valoarea ofițerului (10 pentru Mare Maestru, 0 dacă nu) + bonusul de atac al tribului (0 dacă îndemânarea nu este utilizată0, max. 10 pentru îndemânarea la nivelul 5).

Poți vedea valoarea totală a modificatorului de atac în raportul bătăliei. Dacă treci pe deasupra lui cu mouseul, poti vedea valorile în procente. În acest exemplu calculele vor fi:
100 * (1 * 0.5* 1.04) + 10 + 10 = 72


Valoarea minimă a modificatorilor pentru atac este de 11% iar valoarea maximă 147%.

Un exemplu de calcul pentru apărare, toate valorile fiind calculate în procente: Modificatorul de apărare = 100 * (credință/100) * (100 + (5 * nivelul zidului) / 100) * ((100 + bonusul de noapte)/100)

Valoarea minimă a modificatorilor pentru apărare este de 50% iar valoarea maximă 440%.

Mai jos vom studia fiecare factor în parte:


Credința

Credința este condiționată de existența unei biserici sau capele în provincie. Pentru mai multe informații, vezi Capelă/Biserică Trupele de sprijin au credința satului pe care îl sprijină, independent de credința satului de origine.


Moralul

Moralul este o protecție pentru jucătorii noi. Acesta se calculează pornind de la punctele de atacator și apărător. De obicei, atunci când atacați un alt jucător, atacați cu 100% moral, dar daca veți ataca un jucător care este mult mai mic decât dvs., veți fi penalizat. De exemplu, atunci când moralul adversarului este de 45%, trupele dvs. vor ataca doar la 45% din puterea lor de atac obișnuită. Dacă un jucător mic atacă un jucător mult mai mare, nu există nici un bonus la atac. Moralul maxim este de 100%.

Timpul poate fi, de asemenea, un factor în calculul moralului. Se va lua în calcul timpul de când jucătorul a intrat pe acea lume. În cazul în care un jucător mic a jucat pe o lume pentru o lungă perioadă de timp, dar mai are încă mic de puncte de puncte, moralul va crește continuu până când va ajunge la 50%.

Moralul influențează puterea de luptă, aspect pe care îl puteți vizualiza în fereastra de atac.




Norocul

Norocul este un element aleator pentru fiecare bătălie. Norocul dvs. va fi undeva între -15% si +15%, și întotdeauna va fi oferit din punctul de vedere al atacatorului. Dacă atacați un sat cu noroc de +15%, acest lucru înseamnă că puterea de luptă a unităților dvs. este crescută cu 15%. Pentru calculul modificatorului, adaugi(norocul) sau scazi(ghinionul) valoarea dată la 100% pentru a obține valoarea aplicabilă.

Punctele de distrugere

Primești puncte de distrugere dupa fiecare bătălie. Punctele de distrugere arată cât de mult succes ai avut ca atacator(puncte de distrugere ofensive) sau ca apărător (puncte de distrugere defensive). Numărul de puncte de distrugere obținute pentru uciderea unei unități depinde de faptul dacă ești atacator sau apărător. Indiferent dacă ești atacator sau apărător, primești puncte pentru fiecare unitate distrusă atacând sau apărându-vă.

Vezi tabelul pentru mai multe informații.

Unitatea Puncte ofensive Puncte defensive
Lăncier 4 1
Spadasin 5 2
Luptător cu secure 1 4
Arcaș 2 5
Cavalerie Ușoară 5 13
Arcaș călare 6 12
Cavalerie grea 23 15
Berbec 12 10
Catapultă 12 10
Paladin 40 20
Nobil 200 200
Berserker 10 25
Trebuchet 25 0

Poți compara punctele tale de distrugere cu cele ale altor jucători în clasament. În clasamente există coloane pentru ofensive, defensive dar și pentru suma punctelor de distrugere.


Marele Maestru

Dacă trimiți un Mare Maestru împreună cu armata ta, vei primi un bonus de 10% putere de atac. Deci, un factor de 1.1 va fi folosit în modificatorul de bătălie. Dacă nu trimiți Mare Maestru valoarea este de 1.0.


Bonusul de Noapte

În timpul nopții, unitățile primesc un bonus care permite jucătorului un somn mai liniștit. Atunci când un atac sosește în timpul bonusului de noapte, apărătorul primește un bonus de 100%, ceea ce înseamnă că puterea de bază de apărare este dublată. În restul zilei acest factor este 1. Dacă un jucător are biserica la nivelul 3 în provincie și zidul la nivelul 20, apărătorul luptă cu 440% putere în timpul nopții.


Catapultele și Berbecii

Catapultele pot distruge clădirile adversarului. Dacă ați inițiat un atac cu catapulte, puteți selecta ce clădire va fi ținta dvs. în fereastra din care ați lansat atacul.

Tineți minte că fiecare clădire are anumite puncte de viață. De asemenea, puteți cerceta tehnologii care să vă ofere puncte de viață pentru clădirile dvs. Academia și Biserica au mai multe puncte de viață comparativ cu celelalte clădiri.

Următoarele clădiri nu pot fi demolate decât până la nivelul 1: Clădirea Principală, Ferma, Magazia, Capela. Spitalul nu poate fi atacat cu catapulte.

Berbecii sunt folosiți pentru dărâmarea zidului inamic. Acest lucru se face de două ori în timpul unei lupte. Primul atac cu berbeci va fi executat înainte de a începe lupta și scade bonusul de apărare al apărătorului, dacă lupta este câștigată. Al doilea atac se face după finalizarea luptei, doar cu berbecii care au supraviețuit.

Dacă tribul tău folosește îndemânarea "Zid de Fier" atunci zidul nu poate fi demolat sub nivelul corespunzator nivelului îndemânării.

Ofițerii

Ofițerii pot aduce un mare beneficiu și finețe tactică strategiei dumneavoastră. Dacă aveți ofițeri în serviciul dvs. le puteți atribui armate. Ofițerii pot fi achiziționați din magazin sau pot fi dobândiți ca recompense pentru misiuni și Depozitul de Resurse.

Dacă ați atribuit ofițeri unui șablon, ei se vor alătura în mod automat armatei presetate, dacă sunt disponibili. În cazul în care nu aveți suficienți ofițeri disponibili, armata va începe marșul fără ofițeri.

Reține: O fereastră de confirmare pop out va fi afișată atunci când ești pe cale de a anula o comandă care folosește ofițeri, care te va anunța că vei pierde acei ofițeri dacă anulezi comanda.



Icon Name Description Ability
Grandmaster The Grandmaster is the perfect leader for your armies. With his experience and presence he is able to raise the fighting strength of the army he accompanies and increases your chance of victory. Increases the attack power of an attacking army by 10%.
Master of Loot The Loot Master and his faithful mules aid the victorious army they travel with by carrying the spoils of war to your village. Increases the carrying capacity of an attacking army by 50%. He also has a chance to upgrade the resource buildings in a Barbarian village.
Medic The Medic follows your attacking armies in hope of saving a few fortunate souls. After a battle, the medic combs through the battlefield in search of soldiers with minor injuries, who then receive medical attention and replenish your army's strength. Reduces the number of casualties of an attacking army by 10%.
Deceiver The Deceiver is a cunning and illusive general, who misinforms the enemy about the movements of your Noblemen. The enemy will perceive your attacks as if a Nobleman was riding amongst them. Slows the travel speed of the entire army down to that of a Nobleman's.
Ranger Camouflaged by the shade of the trees or the cloak of night, the Ranger escorts an attacking army and scouts the enemy's military strength. An attack will only be carried out if the odds are in the attacker's favor. The attacking army only engages in battle if they would be victorious, otherwise they return home.
Tactician Armed with knowledge and wisdom rather than with sword and shield, the Tactician studies the terrain and geography of the land and guides supporting armies swiftly to their destination. Raises the speed of a supporting army to light cavalry speed. This doesn't stack with Paladin technology Forced March.


Satele de barbari

Puteți identifica cu ușurință satele abandonate, deoarece acestea sunt numite "sate de barbari". Nu există nici o diferență între satele deținute de jucători și abandonate și satele de barbari. Moralul satelor de barbari este întotdeauna de 100%. Puteți prelua sate de barbari la fel ca oricare alt sat. Deși satele de barbari nu au proprietar, acestea vor crește la o anumită dimensiune.

Când un jucător își șterge contul său, satele se vor transforma în cele din urmă în sate de barbari. Uneori, unitățile sunt gazduite în satele de barbari care au aparținut anterior unui alt jucător.


Cucerirea satelor


Cucerirea unui alt sat

Înnobilarea înseamnă preluarea unui alt sat. Pentru a prelua un alt sat aveți nevoie mai întâi un nobil. În timpul unui atac de succes, nobilul scade adeziunea satului atacat. Adeziunea de bază a unui sat este 100 și fiecare atac reduce adeziunea cu 20-35, chiar dacă veți trimite mai mult de un nobil în atac. Pentru a prelua un sat, adeziunea trebuie să fie redusă la zero sau mai jos. Acest lucru durează, de obicei, 4 sau 5 atacuri. În cazuri rare, puteți prelua un sat cu doar 3 atacuri.

Un nobil trimis singur în atac nu supraviețuiește, datorită apărării de bază a satului, astfel încât, ar trebui să trimiteți mereu trupe care să-l însoțească.

De îndată ce nobilul a redus adeziunea sub 0, el preia controlul asupra satului și nu poate fi folosit pentru un alt atac.

Recrutarea Nobilului

Pentru a putea recruta un nobil, aveți nevoie în primul rând de o Academie. Pentru a o putea construi aveți nevoie de Clădirea Principală îmbunătățită la nivelul 20. De asemenea, aveți nevoie de multe resurse și de locuri disponibile în fermă.

Cât de mulți nobili puteți recruta depinde de cantitatea de monede de aur pe care le dețineți. Puteți stoca aceste monede în Academia dvs. Monedele de aur nu sunt folosite sau pierdute, dacă pierdeți un nobil sau un sat. Acestea sunt stocate la nivel global și nu trebuie să fie transferate la alte sate.
Cu cât cuceriți mai multe sate, cu atât mai multe monede veți avea nevoie pentru a recruta nobili.

Sugestie:
Mai târziu, în joc, ar fi indicat să aveți "Ghilda Hoților" în satul în care bateți monedele de aur, deoarece această ghildă are rolul de a reduce costul pentru baterea monedelor.

Trupele care însoțesc nobilul vor rămâne în noul sat ca sprijin.

Adeziunea

Adeziunea unui sat arată cât de aproape este înlocuirea proprietarului pentru acel sat. Aceasta este, de obicei 100, în cazul în care aceasta nu este afișată. Dar, de îndată ce există un atac cu un nobil, adeziunea este redusă cu 20-35 pentru fiecare atac. Adeziunea crește, de obicei, cu 1 pe oră, dar acest lucru depinde de viteza lumii. De exemplu, la o lume de viteza 2, loialitatea va crește cu 2 puncte pe oră.

De îndată ce adeziunea scade sub 0, satul este preluat de către atacator, iar adeziunea este crescută automat la 25.

Ai fost cucerit de un alt jucător

Pierderea satul dvs. este, desigur, un pas înapoi enervant, dar acesta nu este un motiv să renunțați. Vă mutați într-un nou sat la marginea hărții, unde vă veți afla în imediata apropiere a altor jucători cu sate noi. Prin urmare, veți avea o șansă bună de a crește în această parte a lumii.

Cereți tribului dvs. ajutor și solicitați-le resurse sau trupe de sprijin, astfel încât să puteți reconstrui rapid satul.

Selectează limba