Gameplay

Gameplay

Înapoi

Puncte de Victorie

Tribal Wars 2 vă prezinta un nou scenariu pentru finalul jocului: Punctele de Victorie! Până acum scenariul de final de joc era cât se poate de simplu, dar acum vom trece la unul nou și mult mai coerent. Cu noul scenariu, câștigătorul va fi tribul cu cele mai multe Puncte de Victorie.

Ce sunt Punctele de Victorie?

Punctele de Victorie sunt o funcție nouă care conduce la un final de lume mult mai clar.

Cum obțin Puncte de Victorie?

Primești câte un punct de victorie pentru fiecare provincie în care deții cel puțin un sat. Nu contează dacă deții un sat sau mai mult în aceeași provincie. Primești un singur punct în orice caz.

Care este beneficiul tribului pe baza Punctelor mele de Victorie?

Punctele de Victorie pe care le deții se adaugă la Punctele de Victorie ale tribului. Tribul cu cele mai multe Puncte de Victorie este declarat câștigător. Nu uita, fiecare server are un numar diferit de Puncte de Victorie.

Pot pierde Puncte de Victorie?

Pierzi Puncte de Victorie doar dacă pierzi satul dintr-o provincie unde deții doar un singur sat. Dacă deții mai multe sate într-o provincie nu vei pierde nimic.

Ce se întâmplă cu punctele mele de victorie dacă mă mut în alt trib?

Punctele tale de victorie te vor urma. Asta înseamnă că ele te vor urma în nou trib. Voi fi deduse din totalul punctelor de victorie ale tribului vechi și vor fi adăugate în totalul noului trib.

Ce se întâmplă dacă sunt dat afară din trib?

Nu vei pierde puncte de victorie. Pe de alta parte, vechiul trib va pierde punctele tale de victorie, acestea fiind scăzute din totalul tribului.

Există penalizări sau restrictii dacă schimb des tribul?

Nu, nu există. Poți schimba tribul cât de des dorești iar punctele tale de victorie nu vor fi afectate.

Pot cumpăra/ transfera/ vinde puncte de victorie?

Nu, nu se poate. Punctele de Victorie aparțin contului de jucător de pe o anumită lume de joc. Nu pot fi cumpărate contra Coroane și/sau bani reali, nu pot fi transferate și nu pot fi vândute altui acont. Pot fi obținute doar prin mecanismul jocului și vor urma contul până la finalul lumii de joc.

Selectează limba