Gameplay

Gameplay

Naspäť

Spoločné hranie

Spoločné hranie


Ak pôjdeš niekde preč a budeš potrebovať, aby ti niekto dohliadol na tvoj účet alebo ak chceš hrať so svojimi kamarátmi či rodinou na jednom účte, môžeš využiť systém spoločného hrania. Nemusíš zdieľať svoje údaje o účte, jednoducho môžeš pozvať iného hráča k tvojmu účtu.



Nastavenie spoločného hrania


V hlavnom menu otvor okno s nastaveniami a vyber záložku spolupráce. Tam si môžeš pozrieť základný náhľad tvojho aktuálneho stavu spoločného hrania.



Pridanie spoluhráča


Pre pridanie hráča ako spoluhráča, klikni na tlačidlo pozvánky. Pri pozývaní hráča sa ti zobrazí aj zoznam členov v tvojom kmeni.


Pozvánky



Keď pozvaný hráč nabudúce navštívi prihlasovaciu obrazovku, zobrazí sa mu pozvánka, ktorú môže prijať. Ak už pozvánku prijal, prihlasovacia obrazovka zobrazí tvojho spoluhráča ako prihlasovaciu možnosť.

Mal by si byť s touto funkciou veľmi opatrný a vždy sa uistiť, či je osoba, ktorú pozveš hrať svoj účet niekto dôveryhodný. Keďže môže mať skoro plný prístup do tvojho účtu, existuje tu veľký potenciál na zneužite a poškodenie tvojho účtu. Spoluhráčov na účte môžeš kedykoľvek zrušiť.

Ty a tvoji spoluhráči, môžete na účte hrať simultánne, aj z rôznych zariadení.

Spoločné hrane je jednosmerné, čo znamená, že ak ťa člen tvojho kmeňa pozve hrať ako spoluhráča na jeho účte a ty akceptuješ pozvánku, budeš mať prístup na jeho účte, ale on nebude mať prístup na ten tvoj. Samozrejme, že ho potom môžeš pozvať hrať na svojom účte, ak sa tak rozhodneš.


Tip:
Vždy minieš len svoj vlastné zlaté koruny, aj keď hráš na účte iného hráča ako spoluhráč.


Pravidlá a obmedzenia


Pre takéto hranie sa samozrejme vzťahujú aj pravidlá a obmedzenie:
  • Na jednom účte môžu hrať najviac 2 spoluhráči (jeden primárny hráč a dvaja spoluhráči).
  • Hráč môže byť spoluhráč maximálne na 9 účtoch v systéme spoločného hrania.
  • Tvoj spoluhráč na účte musí byť v tom istom kmeni, ako si ty.
  • Keď odídeš z kmena, všetci spoluhráči budú odstránení z tvojho účtu.
  • Po odstránení spoluhráča budú obidve miesta blokované na 7 dní. Počas tejto doby nemôžeš pozvať iného hráča na tieto miesta.
  • Spoluhráč na účte nemôže raziť zlaté mince. Môže však verbovať šľachticov.
  • Ak bude vlastník účtu zablokovaný za porušenie pravidiel, všetky spoluhráči budú ostránený z účtu.
  • Spoluhráči na účte nemajú prístup k zlatým korunám. Môžu však použiť všetko, čo je v inventári a míňať vlastné zlaté koruny.
  • Spoluhráči na účte nemajú možnosť zmazať hlásenia alebo správy, vytvárať príspevky alebo témy na fóre, upravovať alebo zmazávať kmeňové fóra alebo témy.

Tip:
Vytvorte v kmeni spolupracujúce tímy a používajte rovnaké šablóny vojska a ikonky, takže sa každý pri hre na inom účte bude cítiť, ako keby hral na tom svojom.
Výber jazyka