Timantit, paketit ja pakkaukset

Takaisin

Android - Tilasin tuotteen, mutta en saanut sitä. Mitä voin tehdä?

GOOGLE PLAY

Olemme pahoillamme, että kohtaat ongelmia maksusi kanssa. Joskus on mahdollista, että mobiililaitteella ostettu tuote ei saavu perille. Tämä voi esimerkiksi johtua katkenneesta internet-yhteydestä maksuprosessin aikana. Muttä älä huoli, sillä autamme sinua saamaan ostamasi tuotteet.

Jos olet ostanut timentteja, paketin, tai minkä tahansa muun sovelluksen sisäisen ostoksen Elvenarissa Google Playn kautta, mutta et ole saanut sitä,
voit kokeilla muutamaa eri toimenpidettä.

1. Avaa sovelluksen kauppa uudelleen; tuote saattaa ilmestyä tilillesi.
  2. Jos tämä ei korjaa ongelmaasi, sulje sovellus ja käynnistä se uudelleen. Elvenarin pakkopysäytys onnistuu Laitteen asetuksistasi > Sovellusten hallinta.
Jos sovelluksen sulkeminen ei auttanut, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme. Tämä onnistuu pelin sisäisistä asetuksistasi. Napauta siellä sijaitsevaa tukipainiketta. Voit myös klikata tämän artikkelin alapuolella sijaitsevaa painiketta.

Tutkiaksemme ostoksesi tilaa, tarvitsemme tilaustunnuksesi (alkaen GPA.**), joka löytyy sähköpostistasi, Googlen lähettämästä kuitista. Kopioi GPA-numero tekstikenttään tai liitä siitä kuvakaappaus tukipyyntöön. Lisätietoa Googlen ostohistoriasta löytyy tästä linkistä.

Huomaa: Ilman tilaustunnusta emme pysty seuraamaan tilausta tai palauttamaan esineitä.

Jokainen pelin sisäinen osto Elvenarissa menee Google Playn kautta. Siksi sinun on oltava suoraan yhteydessä Google Playhin jos ongelmat jatkuvat.

Saat lisätietoa napauttamalla tästä.

AMAZON SOVELLUS

Jos olet ostanut timantteja, paketin, tai minkä tahansa muun sovelluksen sisäisen ostoksen Elvenarissa Amazon Appstoren kautta, mutta et ole saanut sitä, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme. Tämä onnistuu pelin sisäisistä asetuksistasi. Napauta siellä sijaitsevaa tukipainiketta. Voit myös klikata tämä artikkelin alapuolella sijaitsevaa painiketta. Luodessasi tukipyynnön muista liittää siihen kuvakaappaus Amazonin kuitista. Se näyttää tältä:

Lisätietoa Amazonin ostohistoriastasi löytyy tästä.