Coop-gameplay

Coop systeem

Als je weg bent en iemand nodig hebt om over je account te waken, of als je samen met vrienden of familie op één account wilt spelen, kun je het coop-systeem gebruiken. U hoeft uw accountgegevens niet te delen, u hoeft alleen een andere speler voor uw account uit te nodigen.

Coop-instellingen

Open hiervoor het instellingenvenster vanuit het hoofdmenu en selecteer vervolgens het tabblad "Coöperatie". Van daaruit zie je het basisoverzicht van je huidige Coop-status.

Een Coop-partner toevoegen

Druk op de uitnodigingsknop om een speler toe te voegen als je Coop-partner. Als je een speler uitnodigt, krijg je een lijst met de leden van je stam.

Uitnodigingen

De volgende keer dat de uitgenodigde speler het inlogscherm bezoekt, wordt de uitnodiging weergegeven en kan deze worden geaccepteerd. Als je al een uitnodiging hebt geaccepteerd, toont het inlogscherm je Coop-partner als inlogoptie.

Je moet heel voorzichtig zijn met deze functie en ervoor zorgen dat de persoon die je uitnodigt voor je account iemand is die je vertrouwt. Aangezien ze bijna volledige toegang tot uw account hebben, is er een groot potentieel voor hen om veel schade aan te richten. U kunt Coop-partners op elk moment opzeggen.

Jij en je Coop-partners kunnen tegelijkertijd op het account spelen, zelfs met verschillende apparaten.

Coop is eenrichtingsverkeer, wat betekent dat als je stamgenoot je uitnodigt als coop-partner op zijn account en je de uitnodiging accepteert, je wel toegang hebt tot dat account, maar hij heeft geen toegang tot jouw account. Natuurlijk kun je deze stamgenoot ook uitnodigen als coop-partner op je account.

Hint:
Je besteedt altijd je eigen kronen, zelfs als je op een Coop-partneraccount speelt.

Regels en beperkingen

Er zijn echter enkele regels en beperkingen voor het spelen van coop:
  • Er mogen maximaal 2 co-op-spelers samen spelen op één account (één primaire gebruiker en maximaal twee co-op-spelers)
  • Een speler kan maximaal 9 coop-accounts hebben, waarbij de speler de coop is
  • Je coop-partner moet tot dezelfde stam behoren als jij.
  • Als je je stam verlaat, worden alle coop-partners van je account verwijderd
  • Na het verwijderen van een coop-partner worden beide slots 7 dagen geblokkeerd. Tijdens deze periode kun je geen andere speler uitnodigen voor deze slots, ook niet als er een vrije plek is.
  • Een coöppartner kan geen munten slaan. Maar hij kan edelen rekruteren.
  • Als de accounteigenaar wordt verbannen, worden alle coop-partners van zijn account verwijderd
  • Accountpartners hebben geen toegang tot uw kronen. Maar ze kunnen gebruiken wat er in de inventaris van de rekening staat en hun eigen kronen uitgeven.
  • Coop-partners hebben niet de mogelijkheid om rapporten te verwijderen, berichten te verwijderen, forumberichten of -threads te maken, stamforums of -threads te bewerken of stamforums of -threads te verwijderen.

Tip:
Creëer coop-teams binnen je stam en gebruik dezelfde legerpresets en groepspictogrammen zodat spelers zich thuis voelen wanneer ze op een ander account spelen.